'Stranger Things'-ster Joseph Quinn in tranen door lieve reactie fan

Quinn zei na het dankwoord van de fan: "Why'd you do that?"

Door redactie, 14 juli 2022 11:49

Een video van Joseph Quinn, de acteur van Eddie Munson uit Stranger Things, is opgedoken, waarin hij in tranen uitbarst op het podium van London Film and Comic Con. Deze emotionele uitbarsting kwam door de gemeende woorden van een fan. Ze bedankte hem voor zijn aanwezigheid en verontschuldigde zich voor de slechte behandeling, die de acteur had gekregen op het evenement van de beveiliging.
In Stranger Things werd Quinn in de rol van Eddie gedurende één seizoen de fanfavoriet. Ook speelde hij de befaamde gitaarsolo van ‘Master of Puppets’ van Metallica, die de band na tientallen jaren weer bovenaan de hitlijsten kreeg.

Het evenement in Londen was voor Quinn eigenlijk niet erg speciaal, totdat een van zijn fans hem wel erg plots verraste met haar dankwoord.

Wie was deze fan?
Kimberley Burrows, de fan in kwestie, is zelf blind en heeft een blindengeleidehond. Dit maakt haar aanwezigheid bij grote conventies extra moeilijk, maar alsnog nam Quinn alle tijd om met haar, en met haar hond, op de foto te gaan. Hierover plaatste zij ook later een Tweet.


Juist omdat Quinn zo attent was en de tijd nam om met alle fans te praten, werd de beveiliging later boos op hem wegens tijdverspilling. Maar na dit dankwoord van Kimberley kan Quinn waarschijnlijk niet meer stuk bij zijn publiek en worden de rijen waarschijnlijk bij het zetten van handtekeningen nog veel langer.


Bron: NBC News

Lees meer over: stranger things, eddie munson, comic con, joseph quinn

Populair nieuws