search
'American Horror Stories' seizoen 2 doodeng in nieuwe trailer
Series / Trailer

'American Horror Stories' seizoen 2 doodeng in nieuwe trailer

Het nieuwe seizoen zet een lange traditie voort van bloedstollende horrorverhalen van Amerikaanse bodem.

Hulu heeft onlangs de eerste trailer uitgebracht van het tweede seizoen van American Horror Stories. In de anthologieserie zullen wederom allerlei soorten griezelige verhalen aan bod komen, en het tweede seizoen belooft nog beter te worden op dat vlak dan de eerste! Bekijk de trailer hieronder.

De drang naar Amerikaanse horrorverhalen startte met tien seizoenen van American Horror Story, die razend populair bleken te zijn wereldwijd. Vervolgens kwam Hulu met een anthologieserie, genaamd American Horror Stories. In de laatste variant heeft elke aflevering een eigen verhaal en cast, wat veel meer talent uit de filmwereld de kans geeft om te verschijnen in de serie.

De spin-off is gemaakt door dezelfde regisseurs als de originele serie, Ryan Murphy en Brad Falchuck. Murphy en Falchuck treden op als uitvoerende producten, samen met Loni Peristere, Manny Coto, Alexis Martin Woodall en John J. Gray.

De trailer van het nieuwe seizoen
Murphy en Falchuck beschrijven de serie als "een wekelijkse anthologie van elk één uur lang, met allemaal een ander horrorverhaal. Enkelen ervan maken zelfs een knipoog naar de originele serie."

Bekijk de trailer hieronder. Op 21 juli zal de serie te streamen zijn op Hulu. Het eerste seizoen is nu in Nederland al te vinden op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen