'Lord of the Rings: The Rings of Power' onthult eindelijk meer in nieuwe trailer

'Lord of the Rings' onthult nieuwe trailer

Lord of the Rings: The Rings of Power laat nog geen twee maanden meer op zich wachten.

Jim Pedd, 14 juli 2022 15:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power zit er al sinds 2017 aan te komen. Dat jaar kocht Amazon namelijk de rechten voor een vijf seizoenen tellende televisieserie in Midden-Aarde van de erfgenamen van J.R.R. Tolkien.

Met nog krap anderhalve maand te gaan tot de release van The Lord of the Rings: The Rings of Power op Prime Video, is vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven. Die laat zien dat we echt een enorm ambitieuze serie mogen verwachten, waar enorm veel aandacht in zit.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-trailer
De nieuwe trailer van The Lord of the Rings: The Rings of Power geeft niet alleen een betere indruk van het verhaal, ook zien we weer heel wat nieuwe beelden van de vele personages van de serie.

The Lord of the Rings: The Rings of Power brengt ons onder meer jonge versies van personages als Galadriel en Elrond, en bevat een paar oude 'bekenden', zoals Isildur en de elf Celebrimbor die ooit de Ring van Sauron hielp smeden (samen met alle andere ringen van macht, zoals de titel al duidelijk maakt).

En we zien straks heel wat nieuwe personages, speciaal voor The Lord of the Rings: The Rings of Power bedacht, debuteren.


De nieuwste trailer voor The Lord of the Rings: The Rings of Power doet echt zijn best om dat allemaal te teasen. Hieronder kan je de trailer zien. De serie laat op zich wachten tot 2 september dit jaar.
Lees meer over: Lord of the Rings The Rings of Power, Lord of the Rings, Prime Video

Populair nieuws