search
Steve Carell gekidnapt door psychopaat in intense trailer
Series / Trailer

Steve Carell gekidnapt door psychopaat in intense trailer

In de trailer van 'The Patient' krijgt Carell als therapeut wel een erg pittig dossier voor de kiezen.

Onlangs heeft FX een nieuwe trailer uitgebracht van de aankomende serie The Patient met Steve Carell. In de serie moet Carell zien om te gaan met een patiënt van hem, die onthult een seriemoordenaar te zijn. Bekijk de trailer hieronder!

Carell is ondertussen ook te horen in een grote film, maar niet te zien. Hij spreekt namelijk Gru in in de Despicable Me-films, waarvan Minions: The Rise of Gru nu met veel bombaste draait in de bioscopen.

Naast Carell speelt Domhnall Gleeson in de serie als de beruchte psychopaat, die men eerder kan hebben gezien in de serie The White House Plumbers op HBO Max.

Waar gaat de serie over?
De synopsis luidt: "'The Patient' is een psychologische thriller van Joel Fields en Joe Weisberg over een therapist, Alan Straus (Carell), die gevangen wordt gehouden door zijn patiënt en seriemoordenaar Sam Fortner (Gleeson). Sam heeft een ongewoon verzoek aan Alan: hem helpen zijn moordneigingen te onderdrukken. Om te overleven moet Alan de geest van Sam onder de duim zien te krijgen om de moorden te stoppen…"

Op 30 augustus zal de serie The Patient uitkomen op Hulu in de VS en op Disney+ in Canada. Over de Europese release is nog niets bekend. Bekijk de trailer hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen