search
'Beavis and Butthead' keren terug met iets nieuws
Series / Trailer

'Beavis and Butthead' keren terug met iets nieuws

Na het succes van de film 'Beavis and Butt-Head Do the Universe' moest er natuurlijk meer volgen.

Paramount+ en MTV Entertainment Studios hebben een nieuwe trailer uitgebracht van de nieuwste serie van 's werelds naarste tieners, Beavis and Butt-head. Na vele jaren komt er nu een revival-serie aan van het duo. Bekijk hun nieuwste capriolen in de trailer hieronder!

In 2022 werd ook de film Beavis and Butt-head Do The Universe over de twee vrienden uitgebracht. Door de COVID-crisis had de film flinke vertraging opgelopen, maar is hij na twee jaar productie toch uitgekomen.

In de jaren '90 kwamen er zeven seizoenen uit over de twee walgelijke animatiefiguren, en mochten ze al rekenen op een eerste film, genaamd Beavis and Butt-Head Do America. En na een tweede film en de belofte voor een nieuw seizoen zijn ze terug van nooit weggeweest.

Tegelijk met het nieuwe seizoen zullen er ook oude seizoenen opnieuw worden uitgebracht op Paramount+, nadat er meerdere van zullen zijn geremasterd.

De trailer van het nieuwe seizoen
In de nieuwe trailer gaan Beavis en Butt-head door als vanouds met hun flauwe grappen en grollen. Zoals het hoort lijkt er voor hen niet al te veel te zijn veranderd sinds het nieuwe millennium.

Binnenkort zal het nieuwe seizoen te streamen zijn op Paramount+. Bekijk de trailer hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen