search
'Stranger Things'-fantheorie dan eindelijk bevestigd
Series / Nieuws

'Stranger Things'-fantheorie dan eindelijk bevestigd

Fans van Stranger Things denken al jaren dat Will gay is en dat blijkt te kloppen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de eerste batch afleveringen van de serie Stranger Things seizoen 4, leken er meerdere hints te zijn naar de seksualiteit van hoofdpersoon Will. Fans dachten al dat Will mogelijk op mannen zou vallen, en nu is dat dan eindelijk bevestigd.

In volume 2 van Stranger Things vertelt Will vol passie tegen Mike hoe belangrijk hij is voor de mensen om hem heen. Hij doet alsof dat verhaal over Eleven gaat, maar hoe hij huilde na die speech, wees erop dat Will mogelijk over zijn eigen gevoelens sprak.

Stranger Things-theorie bevestigd
Noah Schnapp bevestigt tijdens een interview met Variety dat Will inderdaad homoseksueel is. En al sinds het eerste seizoen zou ernaar gehint worden dat hij op mannen valt.

"Natuurlijk werd daarnaar gehint in seizoen 1. Het zat er altijd al een beetje in, maar je wist het gewoon nooit echt. Was het gewoon dat hij langzamer opgroeide dan zijn vrienden? Nu hij ouder geworden is, is het heel duidelijk gemaakt", begon Schnapp.

"Nu is honderd procent zeker dat hij gay is en van Mike houdt. Het was lang een langzaam verhaal. Ik denk dat het prachtig gedaan is, omdat het zo gemakkelijk is om iemand in een keer homo te maken. Mensen komen naar mij toe en - ik was laatst in Parijs en een veertigjarige man kwam naar mij toe en zei: 'wow, die Will is geweldig, ik was precies zoals hem als kind'. Dat maakte mij zo blij dat te horen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen