search
Netflix voegt weer 7 nieuwe series toe deze week
Series / Featured

Netflix voegt weer 7 nieuwe series toe deze week

Netflix heeft weer een aantal nieuwe titels aangekondigd voor deze komende week.

Zeven series heeft Netflix alvast aangekondigd voor deze week. En netjes verdeeld over de week ook! We zetten ze voor je op een rij.

VANAF 20 JULI
Virgin River (seizoen 4): Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

Bad Exorcist (seizoen 2): Geen demon is veilig, want hij is terug met nieuwe inventieve, obscene en dodelijke daden: Bogdan Boner, die zichzelf exorcisme heeft geleerd en kan worden ingehuurd.

Uncle from Another World: Na 17 jaar in coma te hebben gelegen, wordt Takafumi's oom van middelbare leeftijd plotseling wakker. Hij spreekt een onbekende taal en bezit magische krachten.

VANAF 21 JULI
Jurassic World: Camp Cretaceous (seizoen 5): Zes tieners zijn uitgenodigd in een hypermodern avonturenkamp op Isla Nublar. Als de dinosauriërs uitbreken, moeten de kampeerders samenwerken om te overleven.

VANAF 22 JULI
Blown Away (seizoen 3): Tien meesterglasblazers halen in deze proeven alles uit de kast om kans te maken op 60.000 dollar aan prijzengeld en de kampioenstitel.

VANAF 23 JULI
Alchemy of Souls: Een machtige tovenares in het lichaam van een blinde vrouw ontmoet een man uit een prestigieuze familie, die haar hulp nodig heeft om zijn lot te veranderen.

VANAF 26 JULI
DI4RIES: Eerste liefdes, eerste kussen, plezier met vrienden ... en ruzies met rivalen. In de gangen van de middelbare school Galileo Galilei gebeurt er elke dag iets verrassends.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen