search
Trevante Rhodes vecht zich als Mike Tyson naar de top in trailer 'Mike'
Series / Trailer

Trevante Rhodes vecht zich als Mike Tyson naar de top in trailer 'Mike'

De acteur uit \'Moonlight\' gaat de controversiële loopbaan van \'s wereld jongste zwaargewicht ooit naar het kleine scherm brengen.

Hulu heeft de bel geluid voor een nieuwe biopic over het leven van de beroemde bokser Mike Tyson. In een serie van twee afleveringen zal Trevante Rhodes het zwaargewicht gaan vertolken tijdens zijn moeizame weg naar de absolute top. Bekijk de trailer hieronder!

Mike komt uit de handen van regisseur en scenarist Steven Rogers, en is gemaakt onder leiding van showrunner Karin Gist. Gedurende een periode van dertig jaar laat de serie het zware en diverse leven van de bokser zien, die van armoede naar glorie opklimt binnen een racistisch land.

Trevante Rhodes zal Tyson gaan belichamen. Met Moonlight brak de acteur door, en daarna heeft hij nog mooie rollen vervuld in Bird Box en The Predator.

Wat staat ons te wachten?
In de trailer worden verschillende stadia van het leven van Tyson belicht. Voordat hij lichamen deed vallen in de ring, was hij een probleem op de straat en een doorn in het oog van de lokale politie. Maar Rhodes laat zien dat hard werk alles kan veranderen.

Bekijk de trailer hieronder. Vanaf 25 augustus is de serie te streamen op Hulu.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen