search
TRAILER: Ryan Reynolds schaduwcarrière krijgt eigen docureeks
Series / Trailer

TRAILER: Ryan Reynolds schaduwcarrière krijgt eigen docureeks

Na het heimelijk opkopen van een kwakkelende voetbalclub heeft de acteur besloten er een serie over te schieten.

Niet veel mensen kunnen zeggen zowel Hollywoodster als voetbalcoach te zijn. Ryan Reynolds en Rob McElhenney kunnen dat wel, en laten het zelfs zien in een nieuwe docuserie over de bizarre samenkomst. In 2020 kocht het duo een oude voetbalclub op, en heeft de schouders eronder gezet om hen weer op de kaart van Wales te krijgen. Bekijk de trailer van Welcome to Wrexham hieronder!

In november 2020 kochten de twee acteurs de club Red Dragons op, oftewel de voetbalclub van Wrexham in Wales. Ze voelden naar verluid een connectie met het 'underdog'-gevoel van de club, die worstelde om mee te blijven spelen in de nationale competitie. Sinds februari 2021 zijn ze dan ook de officiële eigenaren.

FX besloot een serie te gaan maken over dit uitzonderlijke verhaal, waar Ryan Reynolds en Rob McElhenney ook in te zien zullen zijn.

Wat zullen we te zien krijgen?
In de serie volgen de kijkers de levens van de teamleden van de Wrexham Red Dragons tijdens hun moeizame worsteling om mee te blijven spelen op topniveau. Ze hebben namelijk een eer om hoog te houden, aangezien ze de titel dragen van 's werelds oudste professionele voetbalclub.

Zie in de trailer hieronder hoe Reynolds en McElhenney het ook moeilijk hebben om daadwerkelijk een voetbalclub te leiden. Op 24 augustus zal de serie te zien zijn op FX. De dag erna zal de serie uitkomen op Hulu.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen