search
Eerste trailer 'House of the Dragon' barst van intrige, geweld en draken
Series / Trailer

Eerste trailer 'House of the Dragon' barst van intrige, geweld en draken

De prequel van \'Game of Thrones\' heeft eindelijk zijn eerste officiële trailer!

Na het laatste, teleurstellende seizoen van Game of Thrones hebben nu de makers eindelijk de kans om hun fouten goed te maken. De eerste trailer van House of the Dragon is uit, en die belooft weer helemaal terug te keren naar de beste thema's van de originele serie. Bekijk de spannende trailer hieronder!

Met de prequel gaat de kijker honderden jaren terug in de tijd, toen het Huis Targaryen nog op de Iron Throne zetelde in Westeros. De serie is gebaseerd op meerdere werken van George R.R. Martine en behelst een specifieke periode uit de heerschappij van de Targaryens.

De drakenrijders hadden namelijk ook interne conflicten wie de volgende erfgenaam zou zijn van de Iron Throne, wat een hoop complotten en samenzweringen oplevert aan het hof. Precies wat we gemist hebben van Game of Thrones!

Wat kunnen we verwachten van de serie?
De serie zal bestaan uit tien afleveringen, met elk een krankzinnig budget van 20 miljoen dollar! Een behoorlijk budget is ook wel nodig, aangezien er vele geanimeerde draken in beelden zullen gaan komen. Na de val van de Targaryens zou het weer eeuwen duren voor er in Westeros een draak werd gespot, totdat de welbekende Khaleesi ze weer terug zou brengen naar het continent.

Bekijk de trailer hieronder. Vanaf 21 augustus is de serie te streamen op HBO Max.Voor meer informatie over House of the Dragon kan je alles over de serie lezen in ons artikel 'Dit kun je verwachten van 'House of the Dragon'.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen