Houd je van sport én goede series? Dan is Viaplay wat voor jou!

Naast live sport biedt de streamingdienst ook erg goede films en series uit Scandinavië en daarbuiten aan.

Mitchell van Vuren, 21-07-2022 09:48

Viaplay - veel mensen kennen de naam wel als een aanbieder van live sport. Maar de van origine Noorse streamingdienst heeft nog veel meer te bieden, waaronder Viaplay Originals en series uit het genre van Nordic Noir. Is Viaplay de moeite waard?
In 2007 lanceerde de streamingdienst uit Stockholm onder de naam Viasat on Demand, en leverde vooral Scandinavische content aan haar buurlanden. In 2011 werd het platform omgedoopt tot Viaplay en verkreeg steeds meer naamsbekendheid.

Sinds maart 2022 is de dienst in Nederland actief, en wist veel kijkers te trekken door meerdere uitzendrechten binnen te trekken, waaronder voor de Formule 1, Premier League, Bundesliga en de competities van de Professional Darts Corporations. Maar daarnaast staat ook op de planning Nederlandse series en documentaires aan te gaan bieden.

Wat biedt Viaplay aan?
Door haar Scandinavische wortelen staat er veel content van onze noorderburen op de streamingdienst, van detectivedrama's tot thrillers. Maar ook enkele internationale Viaplay Originals zijn er te vinden, zoals de goed ontvangen serie Billy the Kid over de Amerikaanse outlaw.

Verder kan je de series Black Sails, Walker en Hell on Wheels er vinden, die het Amerikaanse publiek vast moet warm maken om allemaal Viaplay te nemen. Qua films en docu's is er ook voldoende aanbod, met de opmerkelijke keuze voor de korte documentaire Verstappen - Lion Unleashed.

Mensen, die zich voor 1 augustus aanmelden, zijn per maand €9,99 kwijt aan Viaplay met een hele hoop sport, series en films. Benieuwd naar andere streamingdiensten, waar je gratis series kan kijken? Bekijk onze 4 alternatieve streamingdiensten voor Netflix, waar je GRATIS series kan kijken!

Bron: -

Lees meer over: streaming, viaplay, billy the kid, formule 1, max verstappen

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix