Nieuw op Netflix: 'Virgin River' seizoen 4

Nieuw op Netflix: 'Virgin River' seizoen 4

Het vierde seizoen is met 12 afleveringen ook wat langer dan we gewend zijn...

Geoffrey Ketels, 21 juli 2022 13:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans hebben er even op moeten wachten, maar het vierde seizoen van de populaire serie Virgin River is eindelijk te bekijken op streamingdienst Netflix. Het vierde seizoen is bovendien ook iets langer dan we gewend zijn.

Het vierde seizoen van Virgin River zal onder meer duidelijkheid moeten brengen over de baby van Mel. Is de baby namelijk van haar overleden man Mark of toch van Jack? Jarenlang heeft Mel ervan gedroomd om moeder te worden, maar nu het eindelijk zover is wil ze toch vooral graag duidelijkheid over wie de vader is.

Ook voor Jack wordt het er dit seizoen niet makkelijker op. Ook hij zit immers met het knagende gevoel van het vaderschap. De zaken worden bovendien nog een stuk ingewikkelder wanneer er een nieuwe, knappe arts op het toneel verschijnt. Ook hij is duidelijk zinnens om een gezin te stichten.

12 afleveringen
Het vierde seizoen introduceert ook een nieuw lid van de cast, namelijk Tom Butler. Hem kan je onder meer kennen van de reeks Chesapeake Shores. Hij neemt in het vierde seizoen de rol van Sam Sheridan op zich. Voor Barbara Polland, bekend van onder meer Supernatural geldt dan weer dat ze in de huid kruipt van een zekere Melissa. De rol van Nate Brenner is weggelegd voor acteur Dan Payne.

Het vierde seizoen van Virgin River is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix. Ze bestaat bovendien uit 12 afleveringen waardoor ze iets langer is dan normaal.


Lees meer over: Virgin River, serie, series, Netflix

Populair nieuws