Zelfs George R.R. Martin mag pilot geannuleerde 'Game of Thrones' spin-off niet zien

Zelfs George R.R. Martin mag 'Bloodmoon' niet zien

Zelfs A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin mag de geannuleerde Bloodmoon spin-off niet zien.

Niels Arts, 21 juli 2022 14:03

Het brein achter de boeken waar Game of Thrones op gebaseerd is, mag niet eens de pilotaflevering zien van de geannuleerde spin-off Bloodmoon. Was het zo slecht?
In juni 2018 gaf HBO groen licht voor de productie van de Game of Thrones spin-off Bloodmoon. Deze pilot kostte maar liefst 30 miljoen dollar, maar zag nooit het daglicht. De serie werd geannuleerd.

spin-off Bloodmoon
Volgens The Hollywood Reporter mag zelfs George R.R. Martin de pilot niet zien. Niet omdat de pilot zo slecht was, maar omdat het gewoon niet als Game of Thrones aanvoelde. Aldus Casey Bloys en Robert Greenblatt van HBO:

Bloys: "Het vereiste een stuk meer vernieuwing; het was een groter risico. Er was niets enorm fout mee. Ontwikkeling en pilots zijn moeilijk."

Greenblatt: "Het was niet dat het niet om aan te zien was, ofzo. Het was enorm goed geproduceerd en zag er fantastisch uit. Maar het gaf me niet hetzelfde gevoel als de originele serie. Het had die diepgang niet die de originele pilot wel had."

En dus werd Bloodmoon geannuleerd. Niemand zal er nu nog achter komen wat we precies hadden gekregen als de serie door was gegaan. Het verhaal volgde de gebeurtenissen in de wereld van Game of Thrones tienduizend jaar eerder, gedurende de Long Night van de White Walkers.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Bloodmoon, Spin off, George RR Martin

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws