Eerste blik op 'Star Wars: Andor'-droid B2EMO

Zoals verwacht bevat ook dit Star Wars-project bevat een opvallende nieuwe droid.

Zilko Tarici, 22-07-2022 10:46

Nu de San Diego Comic-Con officieel is begonnen, druppelen de eerste nieuwtjes langzaam binnen. Er is het komend weekend een hele hoop naar uit te kijken, waaronder ook een blik op de nieuwe Disney+-serie Star Wars: Andor. Vandaag alvast een eerste foto van de nieuwe droid B2EMO, die een mogelijk belangrijke rol speelt in de serie.
Jenna Anderson van ComicBook.com nam een aantal foto's van een Andor-display, waar ook B2EMO te zien was. B2EMO, of Bee-two of simpelweg Bee, is een zeer oude reddings-unit die al jaren dienst doet voor de familie Andor.

De droid heeft een grote hoeveelheid gereedschappen tot zijn beschikking, waardoor hij vele functies kan uitvoeren. Je kunt de foto van B2EMO hieronder bekijken.

Waar is K-2SO?
En hoewel we B2EMO zijn debuut zien maken in Andor, gaan we een andere geliefde droid niet zien in de serie. Ondanks dat Andor en K-2SO dikke maatjes waren in Rogue One, gaan we Alan Tudyks personage nog niet zien in seizoen 1 van de serie. Mogelijk komt daar in een vervolgseizoen verandering in.

Star Wars: Andor is vanaf 31 augustus a.s. te streamen via Disney+.
Bron: Comicbook

Lees meer over: Star Wars Andor, Alan Tudyk, Diego Luna, Rogue One, Disney Plus

Populair nieuws