search
Opvallende 'Game of Thrones'-serie werd bijna gemaakt
Series / Nieuws

Opvallende 'Game of Thrones'-serie werd bijna gemaakt

Game of Thrones kreeg bijna een nieuwe serie die zou draaien om Aegon.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na het einde van Game of Thrones in 2019, begon HBO met zoeken naar manieren om de immense populariteit van de franchise om te zetten in waarde voor zijn platform. Meerdere spin-offs werden in de maak genomen.

Zo besloot HBO in eerste instantie tot de opnames van de prequelserie The Long Night, maar die viel dusdanig tegen dat men ondanks een pilot van 35 miljoen dollar, er een streep doorheen zette. Wel wordt de serie House of the Dragon gemaakt, en die zal over krap een maand debuteren op HBO Max.

Game of Thrones spin-offs
The Hollywood Reporter meldt dat HBO even overwogen heeft een Game of Thrones-serie te maken die zou duiken in de verovering van Westeros door Aegon I Targaryen.

De serie zou gemaakt worden door Rand Ravich en Far Shariat. We zouden dan zien hoe Aegon zes van de zeven koninkrijken verovert met behulp van zijn zussen en hun draken. Enkel Dorne wist hen af te houden. De serie zou Aegon I als een dronkaard neergezet hebben.

De verovering van Westeros was een cruciale tijd in de geschiedenis van de Seven Kingdoms. De invasie was generaties lang te merken en leidde tot enorme problemen onder meer door de wijze waarop de troonopvolging vorm kreeg.

HBO is enorm selectief in de Game of Thrones spin-offs die gemaakt worden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen