search
Nu al goed nieuws voor 'Game of Thrones'-fans
Series / Nieuws

Nu al goed nieuws voor 'Game of Thrones'-fans

House of the Dragon is nu al op weg naar een tweede seizoen op HBO Max.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
House of the Dragon is vanaf 21 augustus dan eindelijk te zien op HBO, als televisieserie die als prequel dient op Game of Thrones. HBO heeft er veel tijd en moeite in gestoken, en natuurlijk een immens budget beschikbaar gesteld.

Inmiddels lijkt het erop dat er een tweede seizoen aankomt. The Hollywood Reporter meldt namelijk dat HBO van plan is om House of the Dragon snel een tweede seizoen te geven, als de ratings van het eerste seizoen een beetje goed blijken te zijn.

House of the Dragon
De eerste aflevering van Game of Thrones ging van start met een solide 2,2 miljoen kijkers en groeide elk seizoen weer in aantallen kijkers.

De laatste aflevering van die serie trok 19 miljoen kijkers op zijn eerste avond op televisie. HBO verwacht zoiets natuurlijk niet rond House of the Dragon, maar gaat er waarschijnlijk wel van uit dat dit een van zijn grootste knallers wordt.

HBO-baas Casey Bloys vertelde zoiets al in het verleden toen hij het had over een mogelijk tweede seizoen. "Gewoonlijk wil ik gesprekken hebben over hoe een tweede seizoen er misschien uit zou kunnen zien en het over de scenario's hebben. Maar we kijken ook hoe een serie presteert."

House of the Dragon begint 21 augustus.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen