search
'House of the Dragon' gaat je enorm verrassen
Series / Nieuws

'House of the Dragon' gaat je enorm verrassen

De serie House of the Dragon krijgt een enorme tijdsprong bij zijn eerste seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De prequelserie op Game of Thrones, House of the Dragon, zal een grote tijdsprong in het eerste seizoen bevatten.

Sinds de serie Game of Thrones tot een einde kwam, zoekt HBO naar meerdere spin-offs. Zo wordt gekeken naar Tales of Dunk and Egg, een vervolgserie rond Jon Snow en House of the Dragon. Die serie is gebaseerd op het boek Fire & Blood van Martin.

House of the Dragon
De serie House of the Dragon speelt zich 200 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones af en volgt de Targaryan-familie in het hoogtepunt van hun macht. We zien de gebeurtenissen die leiden tot een burgeroorlog die de Dance of the Dragons ging heten.

Showrunner Ryan Condal vertelde tijdens een interview met The Hollywood Reporter dat het eerste seizoen van House of the Dragon een tijdsprong van 10 jaar bevat.

Dat was nodig om ervoor te zorgen dat House of the Dragon past binnen de visie van George R.R. Martin. De serie begint met Rhaenrya en Lady Alicent Hightower, gespeeld door kindacteurs Milly Alcock en Emily Carey. Later worden ze gespeeld door Emma D'Arcy en Olivia Cooke.

Condal: "Dit is hoe je dit verhaal correct vertelt. Het is het verhaal van een generationele oorlog. Alles wordt zo opgebouwd dat, als de eerste zwaardslag valt, je alle spelers begrijpt."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen