search
'The Lord of the Rings: The Rings of Power' onthult betoverende trailer
Series / Trailer

'The Lord of the Rings: The Rings of Power' onthult betoverende trailer

The Lord of the Rings: The Rings of Power komt er snel aan, in september al!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video heeft vandaag een grootse trailer vrijgegeven voor The Lord of the Rings: The Rings of Power. De serie kreeg een 90 minuten durend panel tijdens de San Diego Comic-Con.

Tijdens dat panel, dat aangevoerd werd door Stephen Colbert, spraken de bedenkers, castleden en crewleden over de serie. Ook werd er voor de duizenden fans in de zaal heel wat nieuws vrijgegeven, waaronder een trailer en exclusieve clips.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-trailer
De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power heeft een hoofdrol voor Morfydd Clark, die de rol van Galadriel speelt.

Zij was rond die tijd vooral een angstloze krijger, iemand die geen koninklijke uitstraling had zoals we haar wel kenden. Zij is een van de weinigen die zich realiseert dat de godachtige Morgoth, wiens kwaad uitgeroeid leek, niet weg is.

Met name diens leerling Sauron is weer terug en bezig met het verzamelen van legers. We zien twee hobbit-voorouders, de Harfoots, zorgen voor een vreemde bebaarde man. En in de zuidelijke landen ontdekken de elf Arondir en menselijke genezeres Bronwen dat er iets mis is in de natuurlijke wereld.

Ook laat The Lord of the Rings: The Rings of Power wat bekende gezichten en plekken zien. Zo reist Elrond als diplomaat naar Khazad-dûm, het dwergenkoninkrijk om een nieuwe alliantie op te bouwen.

Tot slot zien we het koninkrijk Númenor, dat een kritisch onderdeel is van de serie. The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september te zien op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen