search
'Lord of the Rings'-serie neemt opvallende nieuwe wending
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-serie neemt opvallende nieuwe wending

The Lord of the Rings: The Rings of Power belooft opvallend te worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Lord of the Rings: The Rings of Power wordt een grote serie voor Prime Video. Met een groots budget en een gigantisch verhaal waarin meerdere lijnen verkend worden, is het in elk geval episch van promoties.

De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power vertelt een verhaal dat we nog niet eerder gezien hebben. We leren namelijk over het smeden van de ringen door Sauron en Celebrimbor.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-elven
Dat niet alleen: de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power lijkt ook de elfen op een andere manier weer te geven dan we tot nu toe zagen.

Celebrimbor: allereerst is er de machtige Celebrimbor. Hij maakt samen met Sauron de ringen en viel daardoor uit gratie en verviel naar het duister volgens sommige interpretaties. Werd deze elf echt duister? Niet per se, maar hij gaf wel toe aan kanten van een soort hebzucht die je niet eerder zag bij een elf.

Galadriel: ook zij is een aparte. Zij wordt gerespecteerd, maar ook gevreesd. Alleen weten we niet zo goed waarom ze gevreesd wordt. De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power zou die vraag kunnen beantwoorden. We zien dat zij een duistere opkomende macht neer wil brengen, waarvan het volk zegt dat ze zich er niet mee bezig moet houden.

Orcs en elven: Orcs zijn volgens sommige verhalen gecorrumpeerde Elven. De Orcs in The Lord of the Rings: The Rings of Power zijn 'baby versies', minder gemarteld en getekend. Wellicht dat het elven zijn die macht zochten en daardoor vernietigd werden.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september te zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen