search
Disney+ maakt van augustus een lekkere maand vol series
Series / Featured

Disney+ maakt van augustus een lekkere maand vol series

Augustus brengt ons best wat grote series naar Disney+; check hier wat al is aangekondigd.

Disney+ kondigde alvast een paar van de nieuwe series aan, die in augustus toegevoegd worden. Drie daarvan steken er met kop en schouders tussenuit: Marvel Studios-komedie Baby Groot, She-Hulk: Attorney at Law en de serie Andor.

VANAF 3 AUGUSTUS
WU-TANG: An AMERICAN SAGA (seizoen 2)
CODE BLACK (seizoen 1-3)

VANAF 10 AUGUSTUS
BABY GROOT: Niemand kan de meest ondeugende peuter in de Melkweg handhaven. Dus bereid je maar voor als Baby Groot centraal staat in zijn eigen serie en zijn hoogtijdagen viert terwijl hij steeds groter wordt (en in de problemen komt) tussen de sterren.

VANAF 17 AUGUSTUS
SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW: In "She-Hulk: Attorney at Law" volgt de kijker Jennifer Walters, een dertigplus en single advocate die toevallig ook de supergrote en sterke hulk blijkt te zijn. Deze negendelige serie verwelkomt meerdere MCU-veteranen, waaronder Mark Ruffalo als Smart Hulk, Tim Roth als Emil Blonsky/the Abomination en Benedict Wong als Wong. Verder bestaat de cast uit onder anderen Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass en Renée Elise Goldsberry.

EUROPE'S HIDDEN WONDERS (seizoen 1)

VANAF 31 AUGUSTUS
ANDOR: Diego Luna zal de rol van rebellenspion Cassian Andor wederom op zich nemen in deze Lucasfilm- serie. De serie "Andor" speelt zich af tijdens de beginjaren van de opstand, vóór de gebeurtenissen van 'A New Hope'. In een gevaarlijk tijdperk betreedt Cassian Andor een pad dat van hem een rebellenheld zal maken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen