'Star Trek: Picard'-trailer onthult terugkeer TNG-cast

'Star Trek: Picard' onthult terugkeer TNG-cast

Star Trek Picard brengt heel wat oude scheepsmaten van Picard terug.

Jim Pedd, 24-07-2022 16:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De crew van Star Trek: The Next Generation is terug in het derde en laatste seizoen van de serie Star Trek: Picard.
Tijdens het Star Trek Universe-panel van de San Diego Comic-Con onthulde Paramount+ de eerste blik op de terugkerende castleden. In een teaser video introduceren de castleden zichzelf met een paar korte statements.

Star Trek: Picard seizoen 3
In de video van Star Trek: Picard zie je Jean-Luc Picard (Patrick Stewart), Worf (Michale Dorn), Geordi La Forge (LeVar Burton), Will Riker (Jonathan Frakes), Deanna Troi (Marina Sirtis), en Beverly Crusher (Gates McFadden). Zij worden vergezeld door Star Trek: Picard-personages Seven of Nine (Jeri Ryan) en Raffi Musiker (Michelle Hurd). (Goed: Seven of Nine komt natuurlijk officieel uit Star Trek: Voyager, maar was in elk seizoen van Star Trek: Picard te zien).

De serie Star Trek: Picard laat Patrick Stewart weer de rol van Picard spelen. Hij speelde die ook al zeven seizoenen van Star Trek: The Next Generation. In de nieuwe serie zien we de kapitein in een heel andere, en eigenlijk de volgende, fase van zijn leven.

Star Trek: Picard eindigt straks met het komende derde seizoen. Dat moet in 2023 debuteren. Hier in Nederland is de serie op Prime Video te zien.

Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Trek Picard, Star Trek, Picard, Paramount Plus, The Next Generation

Populair nieuws