'Star Trek: Picard' brengt meer personages terug!

Star Trek: Picard wordt een groot feest voor de fans van Star Trek, dat is zeker.

Jim Pedd, 22 juni 2022 09:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het derde en laatste seizoen van Star Trek: Picard brengt de kerncast van Star Trek: The Next Generation terug. Maar het lijkt erop dat we meer bekende gezichten te zien krijgen.
Terry Matalas heeft de eer het laatste seizoen van Star Trek: Picard te mogen maken als showrunner. De opnames van het seizoen zijn al rond en in een interview met de podcast Inglorious Treksperts vertelde hij wat we mogen verwachten.

Star Trek: Picard seizoen 3
"Er was een moment in het bijzonder, laat ik zeggen dat het een legendarisch moment is. Ik kan je zeggen dat je ze allemaal samen ziet. En er gebeuren wat dingen. Ik weet nog dat ik mij tot mijn assistent wendde en zei: 'op dit moment zou ik moeten huilen, maar ik ben veel te gestresst om dit goed te doen'. Omdat ik het niet wil verpesten."

"De momenten die mij echt raken, als ik nu kijk, is niet Patrick, Frakes, LeVar en Gates en Marina en Michel. Het is Picard en Riker en Geordi. De muziek. Een van de dingen waar we de meeste tijd aan besteden is de muziek. Die past heel goed bij de geest van Jerry Goldsmith en James Horner."

Matalas noemde ook een terugkerend personage in Star Trek: Picard. "Er zit iemand in Next Gen die ik echt terug wilde hebben. En toen dat gebeurde, was dat op een vreemde manier nog opwindender dan de rest."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Trek Picard, Star Trek, Paramount Plus, Patrick Stewart

Populair nieuws