search

Ons nieuws van zondag 24 juli 2022

3 nieuwe series die je deze week niet wil missen op HBO Max, Netflix en Prime Video
Series / Featured

3 nieuwe series die je deze week niet wil missen op HBO Max, Netflix en Prime Video

HBO Max, Netflix en Prime Video voegen drie toffe nieuwe niet te missen series toe.

Met de vele streamingdiensten die er zijn en vele series die wekelijks gelanceerd worden, is het moeilijk de bomen door het bos te zien. Maar geen nood, we zetten elke week drie toffe tips voor je op een rij.

Deze week hebben we series van Netflix, HBO Max en Prime Video.

VANAF 28 JULI OP NETFLIX
Another Self: Drie vrienden arriveren in een badplaats. Ze komen er in contact met hun spirituele zelf en worden plotseling geconfronteerd met onopgeloste trauma's uit hun familieverledens.

VANAF 28 JULI OP HBO MAX
PRETTY LITTLE LIARS: ORIGINAL SIN: Twintig jaar geleden scheurde een reeks tragische gebeurtenissen de arbeidersstad Millwood bijna uit elkaar. Nu, in de huidige tijd, wordt een groep tienermeisjes - gloednieuw leugenaars - gekweld door een onbekende persoon en gedwongen om te betalen voor de geheime zonde die hun ouders twee decennia geleden zijn begaan... evenals die van henzelf. In het duistere, coming-of-age, horror-getinte drama bevinden we ons mijlenver weg van Rosewood, maar binnen het bestaande Pretty Little Liars-universum, in een gloednieuwe stad, met een nieuwe generatie Little Liars. Gemaakt door Roberto Aguirre-Sacasa en Lindsay Calhoon Bring, met in de hoofdrollen Chandler Kinney, Bailee Madison, Maia Reficco, Zaria en Malia Pyles.

PAPER GIRLS OP PRIME VIDEO (vanaf 29 JULI 2022)
De serie Paper Girls is gebaseerd op de comics geschreven door Brian K. Vaughan en geïllustreerd door Cliff Chiang met in de hoofdrollen Camryn Jones, Riley Lai Nelet, Sofia Rosinsky, en Fina Strazza. In de vroege ochtenduren na Halloween 1988 zijn vier krantenbezorgsters Erin, Mac, Tiffany en KJ op hun bezorgroute als ze verstrikt raken in het kruisvuur van strijdende tijdreizigers, waardoor hun leven voorgoed een andere wending krijgt. Ze worden naar de toekomst getransporteerd en ze moeten een manier zien te vinden om terug te keren naar het verleden, een reis die hen oog in oog brengt met de volwassen versies van henzelf. Terwijl ze zich verzoenen met het feit dat hun toekomst heel anders is dan dat ze zich als 12-jarige voorstelden, worden ze opgejaagd door een militante groep tijdreizigers die bekend staat als de Old Watch, die tijdreizen verboden hebben om aan de macht te blijven. Om te overleven moeten de meisjes hun verschillen overwinnen en leren om elkaar, en zichzelf, te vertrouwen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard'-trailer onthult terugkeer TNG-cast
Series / Trailer

'Star Trek: Picard'-trailer onthult terugkeer TNG-cast

Star Trek Picard brengt heel wat oude scheepsmaten van Picard terug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De crew van Star Trek: The Next Generation is terug in het derde en laatste seizoen van de serie Star Trek: Picard.

Tijdens het Star Trek Universe-panel van de San Diego Comic-Con onthulde Paramount+ de eerste blik op de terugkerende castleden. In een teaser video introduceren de castleden zichzelf met een paar korte statements.

Star Trek: Picard seizoen 3
In de video van Star Trek: Picard zie je Jean-Luc Picard (Patrick Stewart), Worf (Michale Dorn), Geordi La Forge (LeVar Burton), Will Riker (Jonathan Frakes), Deanna Troi (Marina Sirtis), en Beverly Crusher (Gates McFadden). Zij worden vergezeld door Star Trek: Picard-personages Seven of Nine (Jeri Ryan) en Raffi Musiker (Michelle Hurd). (Goed: Seven of Nine komt natuurlijk officieel uit Star Trek: Voyager, maar was in elk seizoen van Star Trek: Picard te zien).

De serie Star Trek: Picard laat Patrick Stewart weer de rol van Picard spelen. Hij speelde die ook al zeven seizoenen van Star Trek: The Next Generation. In de nieuwe serie zien we de kapitein in een heel andere, en eigenlijk de volgende, fase van zijn leven.

Star Trek: Picard eindigt straks met het komende derde seizoen. Dat moet in 2023 debuteren. Hier in Nederland is de serie op Prime Video te zien.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek' krijgt een wel heel bizarre crossover
Series / Nieuws

'Star Trek' krijgt een wel heel bizarre crossover

Star Trek krijgt een crossover tussen twee wel heel opvallende series.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Strange New Worlds en Star Trek: Lower Decks gaan botsen! Paramount+ heeft namelijk aangekondigd dat de twee series een crossover gaan maken.

Dat is pas bijzonder, vooral omdat Star Trek: Strange New Worlds een live-action serie is, waar Star Trek: Lower Decks juist een animatieserie is. De crossover vindt plaats in een aankomende aflevering van het tweede seizoen van Star Trek: Strange New Worlds.

Star Trek: Strange New Worlds-crossover
Acteur Anson Mount, die de hoofdrol in Star Trek: Strange New Worlds speelt, kondigde het nieuws aan toen Star Trek: Lower Decks-castleden Tawny Newsome en Jack Quaid het podium van het Star Trek Universe crashten.

De crossover van Star Trek: Strange New Worlds en Star Trek: Lower Decks bevat zowel animatie als live-action.

Fans zullen zien hoe Ensign Beckett Mariner (ingesproken door Tawny Newsome) en Ensign Brad Boimler (ingesproken door Jack Quaid) uit Star Trek: Lower Decks zich tijdens de aflevering voegen bij de USS Enterprise.

De crossover wordt geregisseerd door Jonathan Frakes.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gigantische fantasyserie Netflix ziet er veelbelovend uit
Series / Trailer

Gigantische fantasyserie Netflix ziet er veelbelovend uit

The Sandman wordt een vrij duister sprookje als we af moeten gaan op de trailer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tijdens de San Diego Comic-Con onthulde Netflix een nieuwe trailer voor The Sandman. Dat is een verfilming van de comics uit de jaren negentig.

The Sandman is de realisatie van een decennia durende poging van schrijver Neil Gaiman om zijn comics verfilmd te krijgen. De serie is mede geschreven door Gaiman, die ook samen met David S. Goyer en showrunner Allan Heinberg betrokken is bij de serie als producent. The Sandman krijgt tien afleveringen en is begin augustus te zien op Netflix.

The Sandman-trailer
De serie The Sandman kreeg ook een heel nieuwe synopsis van Netflix.

"Er is een andere wereld die op ons allen wacht als we onze ogen sluiten en slapen - een plek genaamd Dreaming, waar The Sandman, Master of Dreams, vorm geeft aan onze diepste angsten en fantasieën."

"Als Dream onverwacht gevangen wordt en voor een eeuw vast zit, leidt zijn afwezigheid tot een reeks gebeurtenissen die zowel de Dreaming en de wakkere wereld voor altijd veranderen. Om orde te herstellen, moet Dream reizen door verschillende werelden en tijdlijnen om de fouten die hij tijdens zijn gigantische bestaan gemaakt heeft te repareren. Daarbij bezoekt hij oude vrienden en vijanden, en ontmoet hij onderweg (zowel kosmisch als menselijk) nieuwe entiteiten."





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wow! Nieuwe 'Daredevil'-serie is nog groter dan gedacht
Series / Nieuws

Wow! Nieuwe 'Daredevil'-serie is nog groter dan gedacht

Daredevil Born Again brengt onder meer Charlie Cox naar het Marvel Cinematic Universe.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is officieel! Na zijn verschijning in de Marvel-film Spider-Man: No Way Home, keert Daredevil terug. In de lente van 2024 verschijnt de serie Daredevil: Born Again op Disney+.

Tijdens die serie zal Charlie Cox weer te zien zijn als Matt Murdock. Er zijn weinig details bekend gemaakt door Disney, maar de details die we nu weten zijn wel behoorlijk opvallend.

Daredevil: Born Again
Daredevil is natuurlijk ook te zien in de serie She-Hulk: Attorney at Law, en zal straks dus ook te zien zijn in Daredevil: Born Again.

Die serie verwijst qua titel naar Born Again, een belangrijke 'run' in de oorspronkelijke Daredevil-comics. Die werden geschreven door Frank Miller.

In dat verhaal wordt het leven van Murdoch gereduceerd tot niets, nadat Karen Page zijn identiteit onthult tegen The Kingpin. Daredevil vervalt in wanhoop en mentale ziektes, tot hij zijn leven weer oppakt en als crimefighter strijdt tegen de Kingpin en diens criminele operaties.

De serie Daredevil: Born Again brengt ook Kingpin terug, want Vincent D'Onofrio is weer te zien. Ook weten we nu dat Daredevil: Born Again maar liefst 18 (!) afleveringen krijgt, wat erg veel is vergeleken met andere Marvel-series die er telkens zes tot tien kregen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tofste Marvel-serie tot nu toe krijgt releasedatum
Series / Nieuws

Tofste Marvel-serie tot nu toe krijgt releasedatum

Secret Invasion met Nick Fury komt in 2024 naar streamingdienst Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Secret Invasion wordt de eerste serie die Marvel Studios uitzendt op Disney+ in Phase 5. Kevin Feige kondigde dat afgelopen zaterdag aan tijdens het Comic-Con panel van het bedrijf.

De Marvel-baas maakte bekend dat de serie (die Samuel L. Jacksons Nick Fury en Ben Mendelsohns Skrull Talos herenigt) in de lente van 2023 debuteert op Disney+. Er werd ook meteen een nieuw logo vrijgegeven van de serie, die dus deel uitmaakt van Phase 5 van het MCU, dat zal beginnen met de film Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Secret Invasion
De serie Secret Invasion wordt neergezet als een vrij duistere serie. Dat zei actrice Cobie Smulders in elk geval op het podium: "Dit is een duistere serie. Het wordt een opwindende thriller. Je weet nooit wie mensen zijn: zijn ze Skrull? Of zijn het mensen?"

Secret Invasion pikt de draad bijna dertig jaar na hun ontmoeting in de film Captain Marvel op. Fury en Talos herenigen om samen een samenzwering op te lossen, als blijkt dat buitenaardse wezens alle aspecten van de Aarde geïnfiltreerd zijn.

In de comics die ook Secret Invasion heten, slaat paranoia toe in het Marvel-universum, als de helden van de Aarde erachter komen dat de Skrulls zich voordoen als enkele van de meest machtige mensen op de planeet.

Marvel Studios lanceert de serie Secret Invasion in de lente van 2023.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veelbelovende 'Star Wars'-serie vindt zijn hoofdrolspeler
Series / Nieuws

Veelbelovende 'Star Wars'-serie vindt zijn hoofdrolspeler

Star Wars The Acolyte heeft eindelijk zijn hoofdrolspeelster gevonden voor op Disney+!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Star Wars-franchise werkt aan een wel heel opvallende nieuwe serie: Star Wars: The Acolyte. Die is behoorlijk geheimzinnig en verkent een tijdperk dat we nog niet in live-action zagen in de hele franchise.

Er is nog vrij weinig bekend over Star Wars: The Acolyte, al weten we nu wel wie de hoofdrolspeler wordt. Amandla Stenberg, die je wellicht kent van The Hate U Give, is gecast.

Star Wars: The Acolyte-cast
Stenberg stelde in een post op Instagram, waarbij ze poseert naast kostuums van de serie Star Wars: Andor gecast te zijn in Star Wars: The Acolyte.

"Volgende halte: een sterrenstelsel ver, ver weg. Ik ben zo opgewonden dat ik eindelijk mag aankondigen dat ik mij bij Star Wars: The Acolyte voeg. Vereerd is een understatement. May the Force be with you."

Stenberg was ook te zien in de films The Hunger Games, Dear Evan Hansen en de aankomende horrorfilm Bodies Bodies Bodies.

Star Wars: The Acolyte speelt zich honderd jaar voor de film Star Wars: The Phantom Menace af.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste indruk 'Rap Sh!t'
Series / Featured

Eerste indruk 'Rap Sh!t'

Een mix van sociale media, livevideo's en videobelletjes toont het leven van de vrouwelijke aspirant-rapper Shawna.

Regie: Sadé Clacken Joseph | Cast: Aida Osman (Shawna), KaMillion (Mia), Daniel Augustin (Maurice), Jaboukie Young-White (Francois Boom) e.a. | Speelduur: 30 minuten | Jaar: 2022

De nieuwe HBO Max-serie Rap Sh!t opent met veel vlotte beelden van het zonnige Miami als een stad om te feesten, drinken en rappen. Des te harder komt het aan als hoofdpersoon Shawna niet in de mastersuite van het Plymouth Hotel slaapt, maar er achter de balie werkt. Haar carrière als rapper kwakkelt, maar Shawna blijft voet bij stuk houden om door te breken zonder zichzelf te hoeven verkopen in een vrouwonvriendelijke muziekindustrie.

De wereld van Shawna wordt niet enkel gedomineerd door hotelkamers en vervelende klanten, maar ook door een constante stroom aan Instagram Stories, foto's en likes. Status wordt bepaald door volgers en jouw aanzien als rapper door de productiekwaliteit van jouw videoclips. Het is een wereld waarin vrouwen vooral succes behalen door de mate waarin ze hun lichaam ontbloten. Shawna verzet zich daar hardnekkig tegen en probeert zichzelf te bewijzen met de inhoud en stijl van haar eigen rap.

Maar haar dromen worden keer op keer de grond in geboord door de harde realiteit. Totdat haar oude vriendin Mia haar opbelt. Mia heeft een oppas nodig en het hotel waar Shawna werkt is een ideaal alternatief voor de crèche. De verkilde relatie tussen de twee oude boezemvriendinnen komt weer enigszins op temperatuur en al snel gaan ze een avondje stappen in Miami, wederom met genoeg feesten, drank en filters.

Wat het duo bindt is hun gedeelde passie voor vrouwelijke rap, die niet enkel draait om, zoals Shawna terecht stelt, "pussy this, pussy that". De eerste aflevering van Rap Sh!t wordt voornamelijk gevuld met rap die shit is, maar Shawna en Mia zetten het goede voorbeeld in een livevideo, dat al gauw veel online kijkers trekt. In de komende afleveringen zal dat aantal waarschijnlijk enkel gaan groeien, en kunnen de dames laten zien aan de muziekindustrie hoe groot vrouwelijke rappers kunnen worden zonder de hulp van seksbeluste mannen.

De serie weet precies het publiek anno 2022 te grijpen met een snelle montage van de teleurstelling van het werkende leven, de sensatie van sociale media en de passie van de hoofdpersonages, die ondanks alles blijven vechten voor wat ze willen. In aflevering een moet alles nog even opstarten en wordt veel drama geïntroduceerd. Maar al gauw wordt de kijker beloond met een rappende Shawna, die muziek van de bovenste plank brengt. Zolang de echte rap, die Shawna belooft, in de komende afleveringen goed opgeleverd gaat worden, kan de neerwaartse spiraal van haar leven enkel maar gaan stijgen.

Rap Sh!t is te zien bij HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opmerkelijk nieuw castlid voor grootste serie Netflix
Series / Nieuws

Opmerkelijk nieuw castlid voor grootste serie Netflix

Avatar The Last Airbender blijkt een belangrijke rol te hebben voor komediester Danny Pudi.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Avatar: The Last Airbender wordt op dit moment klaargemaakt door release op Netflix. Dankzij de cast voelen fans zich nog best optimistisch over de aankomende live-action verfilming.

Hollywood wist vaak niet te slagen met het verfilmen van anime naar live-action. Sterker nog: in het geval van Avatar: The Last Airbender kennen we allemaal nog wel de rampzalige film van M. Night Shyamalan. Vandaag horen we dat Avatar: The Last Airbender een opvallend nieuw castlid heeft gevonden: Danny Pudi.

Avatar: The Last Airbender
De site Avatar News meldt dat Pudi zich bij de serie gevoegd heeft en de rol van de Mechanist speelt.

Aang en zijn vrienden kwamen het naamloze personage tegen in een oude Northern Air Temple. De excentrieke uitvinder was verhuisd naar de tempel, toen hij zijn thuis in het Earth Kingdom kwijtraakte.

De Mechanist had een zwaar leven, nadat de vroege dood van zijn vrouw hem in armoede deed vervallen. De Fire Nation wilde bovendien graag de uitvindingen van het personage in handen krijgen. Hij hielp Aang en zijn gang met zijn uitvindingen en later ontwikkelde hij zelfs allerhande soorten technologie voor alle naties.

Avatar: The Last Airbender is waarschijnlijk volgend jaar te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' brengt fanfavoriete personages terug
Series / Nieuws

'The Walking Dead' brengt fanfavoriete personages terug

Daryl en Carol krijgen nog gewoon meer te doen na The Walking Dead.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead-acteur Norman Reedus zegt dat het verhaal van Daryl Dixon en Carol Peletier niet voorbij is als de laatste aflevering van de zombieserie te zien is op AMC.

De serie The Walking Dead is gebaseerd op de comics van Robert Kirkman en wijkt op heel wat manieren af van zijn bronmateriaal. De meest populaire veranderingen zijn de toevoeging van Daryl en de uitbreiding van het personage Carol. Zij werden belangrijke bondgenoten van Rick Grimes en goede vrienden. Samen leiden ze de cast van The Walking Dead in het elfde en laatste seizoen.

The Walking Dead
Als The Walking Dead voorbij is, leeft de franchise voort in andere series. Denk aan Tales of the Walking Dead dat in augustus te zien is. En de geplande serie waarin Daryl naar Europa reist die volgend jaar te zien is.

Eigenlijk zou Carol daarin ook een rol hebben, maar actrice Melissa McBride wilde niet naar Europa verhuizen na jarenlange verplichtingen rond The Walking Dead te hebben gehad.

Acteur Reedus denkt tegelijk dat het verhaal van de twee personages toch door zal gaan.

"Ik denk dat er een wereld is waarin ze allemaal gelukkig kunnen leven. Ik wil het gezegd hebben, aangezien het ter sprake is gekomen: Het verhaal van Carol en Daryl is niet voorbij."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gigantische schietpartij op set langverwachte revival
Series / Nieuws

Gigantische schietpartij op set langverwachte revival

De opnames van de serie Justified City Primeval zijn tijdelijk stilgelegd.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder dit jaar werd officieel bekend gemaakt dat FX een van zijn grootste hits terug zou brengen: Justified. Acteur Timothy Olyphant keert zelfs terug als hoofdrolspeler.

De opnames van Justified: City Primeval vinden momenteel plaats, maar moesten na een groot vuurgevecht vlakbij de set stilgelegd worden. Deadline meldt dat de opnames in Chicago vlakbij Douglas Park stilgelegd werden nadat twee rijdende voertuigen die verwikkeld waren in een vuurgevecht door de barricades op de set reden. Niemand raakte gewond en maandag worden de opnames hervat.

Justified: City Primeval
De politie van Chicago laat weten dat de organisatie eraan toegewijd is "de veiligheid van de levendige film- en televisiegemeenschap van de stad te verzekeren."

Er wordt samengewerkt met allerhande gemeentelijke departementen "om productie-crews ervan te verzekeren dat ze zich veilig voelen tijdens de opnames in de buurten van de stad."

Dit is overigens het tweede schietincident dat invloed heeft op een productie in de Verenigde Staten in dezelfde week. In Brooklyn werd een crewlid van Law & Order: Organized Crime zelfs doodgeschoten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 series wil je bingen op Netflix
Series / Featured

Deze 3 series wil je bingen op Netflix

Netflix staat boordevol series die je heerlijk in een ruk weg kan kijken.

Op zondag kijken we altijd naar drie toffe tips op Netflix. Vandaag kijken we eens niet naar een specifiek genre of zelfs naar series gekoppeld aan een van de best bekeken series op Netflix van dit moment.

In plaats daarvan doen we een vrij willekeurige greep uit het aanbod van Netflix. Althans, qua type series die we op een rij zetten. Alle drie delen namelijk een ding: dat ze zich enorm gemakkelijk weg laten kijken. Kortom: deze week drie tips die je lekker kan bingen!

De drie tips
We beginnen met de behoorlijk opvallende en sci-fi achtige serie Russian Doll, gevolgd door misdaadserie The Lincoln Lawyer en het heerlijk pulpy Travelers.

Russian Doll: Nadia gaat steeds opnieuw dood en beleeft haar 36e verjaardag telkens weer. Ze zit vast in een surrealistische tijdlus en wordt geconfronteerd met haar sterfelijkheid.

The Lincoln Lawyer: Topadvocaat Mickey Haller uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière "” en zijn bekende Lincoln "” weer op als hij een moordzaak aanneemt.

Travelers: Een federaal agent volgt vier mensen die opeens totaal nieuwe persoonlijkheden lijken te hebben, en doet een verbijsterende ontdekking over de toekomst van de mensheid.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 series domineren Netflix volkomen
Series / Featured

Deze 3 series domineren Netflix volkomen

En nee, Stranger Things staat deze week voor het eerst in lange tijd niet bovenaan.

Elke zondag zetten we de top drie meest bekeken series op Netflix in Nederland op een rij. Vandaag blijkt dat, na weken helemaal bovenaan te hebben gestaan, de serie Stranger Things niet meer aan de top staat. En dat niet alleen!

Deze week is de top twee namelijk in zijn geheel veranderd. Bovenaan staat nu de serie Virgin River, nadat die serie eerder net de top drie wist te betreden. Nummer twee is de dramaserie Alba, die op intrigerende en soms behoorlijk pijnlijke wijze naar een verkrachting kijkt. Gevolgd door Stranger Things, dat na al die weken nog net vasthoudt aan een plekje in de top drie.

De drie meest bekeken series
Hieronder de drie meest bekeken series op Netflix van dit moment.

1. Virgin River: Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

2. Alba: Alba wordt wakker op een strand na een verkrachting die ze zich niet herinnert. En dan ontdekt ze dat haar verkrachters vrienden zijn van haar lief.

3. Stranger Things: Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video voegde deze series nieuw toe afgelopen week
Series / Featured

Prime Video voegde deze series nieuw toe afgelopen week

We zetten de nieuwe toevoegingen die aan het aanbod van Prime Video gedaan zijn op een rij.

Echt druk werd het niet met series op Prime Video deze week. We kunnen slechts drie toevoegingen melden, waaronder twee series met nieuwe seizoenen en 1 nieuwe aflevering.

Daarmee was het misschien wel de meest magere week die we in tijden hebben gehad op de streamingdienst van Amazon. Het gaat om toevoegingen die voor een volwassen publiek vermoedelijk niet eens heel interessant zijn, maar vooral voor de kleintjes.

Laten we er dus maar in duiken en eens kijken wat Prime Video zoal nieuw aan zijn aanbod heeft toegevoegd de afgelopen week.

Robocar Poli (1 seizoen): Het Robocarteam is een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Broom's Town te redden uit gevaarlijke situaties.

Casper en Emma (seizoen 1 en 2): De zomervakantie is voorbij en Casper vindt het erg spannend om weer naar school te moeten gaan. Gelukkig is Emma er ook en voelt Casper zich al snel weer op zijn gemak.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Glad IJs (S01E10)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.