search
'Lord of the Rings' maakt wel erg pijnlijke fouten
Series / Nieuws

'Lord of the Rings' maakt wel erg pijnlijke fouten

The Lord of the Rings: The Rings of Power had een panel op de Comic-Con met best wat fouten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Lord of the Rings: The Rings of Power kreeg een uitgebreide presentatie tijdens de San Diego Comic-Con. Deze werd gepresenteerd door Stephen Colbert, maar blijkt best wat fouten bevat te hebben.

Enkele pijnlijke momenten lichten we uit in dit artikel. The Lord of the Rings: The Rings of Power pakte natuurlijk de spotlight met een trailer die er zeer veelbelovend uit zag.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-foutjes
Maar ondanks die mooie trailer, zaten er ook wat minder mooie kanten aan het The Lord of the Rings: The Rings of Power-panel. Zo zei Stephen Colbert dat Celebrimbor de One Ring maakte.

Een grove fout, vooral voor iemand als Colbert, die zichzelf presenteerde als een superfan. In het werk van J.R.R. Tolkien lezen we dat de Ring in het diepste geheim gemaakt werd door Sauron in de vuren van Mount Doom. Celebrimbor was zich daar wel bewust van en verborg daarom de drie ringen die hij zelf gemaakt had, waarna oorlog woedde.

Verder claimde een van de castleden dat de elfen "inherent ongelukkig" zijn. Dat klopt echter niet, want we lezen in de werken van Tolkien dat de elfen voor het grootste deel zeer gelukkig waren. Juist gelukkig, gezien hun vredige levens in de glorie van de Valar.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september te zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen