search
Scarlet Witch is terug in een Marvel-serie
Series / Nieuws

Scarlet Witch is terug in een Marvel-serie

Elizabeth Olsen speelt weer de rol van Scarlet Witch in een Marvel-serie voor Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoewel Elizabeth Olsens Scarlet Witch ogenschijnlijk om het leven kwam aan het einde van de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, keert ze hoe dan ook terug voor nog een project in het Marvel Cinematic Universe (MCU).

Tijdens het Marvel Animation Comic-Con International panel van de San Diego Comic-Con, onthulde men dat de serie What If een tweede seizoen krijgt met een paar oude bekenden.

Scarlet Witch-terugkeer
Zo blijkt dat Scarlet Witch weer terug is, in de aflevering What If Captain Carter Fought the Hydra Stomper. Daarin keert Steve Rogers terug in het harnas uit de titel. Alleen vecht hij nu tegen Captain Carter en haar bondgenoten.

De presentatie onthulde ook meer van wat we mogen verwachten van het tweede seizoen. Zo gaat Iron Man op reis naar Sakaar, zagen we een Mad Max-achtige rits gebeurtenissen, en veranderingen tussen Shang-Chi en de Avengers. Ook clashen Odin en Wenwu!

De serie What If verkent alternatieve tijdlijnen in het MCU, die kleine veranderingen in grote momenten laten zien. Zo werd T'Challa Star-Lord en zagen we Captain Carter de eerste Avenger worden.

De serie What If is op Disney+ te zien en is vernieuwd voor een derde seizoen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen