Scarlet Witch is terug in een Marvel-serie

Scarlet Witch is terug in een Marvel-serie

Elizabeth Olsen speelt weer de rol van Scarlet Witch in een Marvel-serie voor Disney+.

Jim Pedd, 25 juli 2022 12:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Hoewel Elizabeth Olsens Scarlet Witch ogenschijnlijk om het leven kwam aan het einde van de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, keert ze hoe dan ook terug voor nog een project in het Marvel Cinematic Universe (MCU).
Tijdens het Marvel Animation Comic-Con International panel van de San Diego Comic-Con, onthulde men dat de serie What If een tweede seizoen krijgt met een paar oude bekenden.

Scarlet Witch-terugkeer
Zo blijkt dat Scarlet Witch weer terug is, in de aflevering What If Captain Carter Fought the Hydra Stomper. Daarin keert Steve Rogers terug in het harnas uit de titel. Alleen vecht hij nu tegen Captain Carter en haar bondgenoten.

De presentatie onthulde ook meer van wat we mogen verwachten van het tweede seizoen. Zo gaat Iron Man op reis naar Sakaar, zagen we een Mad Max-achtige rits gebeurtenissen, en veranderingen tussen Shang-Chi en de Avengers. Ook clashen Odin en Wenwu!

De serie What If verkent alternatieve tijdlijnen in het MCU, die kleine veranderingen in grote momenten laten zien. Zo werd T'Challa Star-Lord en zagen we Captain Carter de eerste Avenger worden.

De serie What If is op Disney+ te zien en is vernieuwd voor een derde seizoen.
Bron: CBR

Lees meer over: Elizabeth Olsen, Scarlet Witch, Disney plus, marvel studios

Populair nieuws