Chucky is terug in trailer tweede seizoen 'Chucky'!

Chucky is terug in trailer tweede seizoen 'Chucky'

De moordpop heeft dit keer nieuwe en bekende vijanden en bondgenoten.

Bram de Groot, 25 juli 2022 12:45

De zender SYFY heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van "Chucky, dat begin oktober terugkeert op de zender.
Het nieuwe seizoen laat ons onder meer de terugkeer van Glen en Glendazien, het genderfluïde kind van Chucky en Tiffany met Lachlan Watson als beide versies van het personage.

In het tweede seizoen kruist de moordende pop Chucky (Brad Dourif) het pad van verschilllende aartsvijanden, oude bondgenoten en nieuwe prooien terwijl hij angst en chaos probeert teweeg te brengen waar hij ook gaat.

Trailer seizoen 2 van Chucky
Nadat zijn duivelse plan om de kinderziekenhuizen in Amerika binnen te vallen in seizoen één werd verijdeld, zoekt Chucky nu wraak op degenen die hij verantwoordelijk houdt: de overlevende tieners Jake (Zackary Arthur), Devon (Bjorgvin Arnarson) en Lexy (Alyvia Alyn Lind). Samen met zijn ex Tiffany (Jennifer Tilly) zijn zij nu zijn gezworen vijanden.

Meg Tilly, Gina Gershon, Joe Pantoliano, Tony Nappo, Lara Jean Chorostecki en Sutton Stracke schitteren ook in de nieuwe serie, samen met andere terugkeerders zoals Fiona Dourif, Alex Vincent, Christine Elise en Barbara Alyn Woods. Devon Sawa zal een nieuw personage spelen.

Vanaf 5 oktober start het tweede seizoen.


Bron: SYFY

Lees meer over: Chucky, Brad Dourif, Syfy, Jennifer Tilly, Alex Vincent

Populair nieuws