'She-Hulk' Trailer onthult enorm easter egg van Marvel

'She-Hulk' Trailer onthult easter egg Marvel

De easter egg duidt op een grote meta-grap, die al voorkwam in de stripboeken, en kan impact hebben op de hele MCU.

Mitchell van Vuren, 26 juli 2022 om 09:09

De Marvel-serie She-Hulk: Attorney at Law komt volgende maand uit bij Disney+, en lijkt veel inspiratie te putten uit veel van de voorgaande stripboeken. In de laatste trailer werd er gehint naar een wel erg grote easter egg uit de originele werken. Bekijk de easter egg zelf in de trailer hieronder!
De trailer toont kort een kantoor in het advocatenbureau van Goodman, Lieber, Kurtzburg en Holliway, dat gevuld lijkt te zijn met archiefkasten met strips. Dit komt rechtstreeks uit de stripboeken van Dan Slott over She-Hulk, waarin zij zich aansloot bij GLKH vanwege haar plannen om zaken over superhelden te vertegenwoordigen in de rechtbank.


(Afbeelding: Marvel Entertainment)

Een leuk onderdeel van de GLKH-kantoren is een onderzoeksafdeling genaamd de "Long Boxes", waar advocaten superheldenstrips kunnen gebruiken als bewijs in een rechtszaak. Dit kan doordat het zegel van de Comics Code Authority ze technisch gezien tot legale documenten maakt.

Dit zorgt voor een hoop grappige meta-momenten in de strips, dus het zal interessant zijn om te volgen hoe de show dit voorbeeld volgt en hoe dit een impact zal hebben op de hele MCU.

De trailer van de nieuwe serie
De laatste trailer over de groene heldin werd onthuld tijdens Comic-Con 2022, samen met een gloednieuwe poster. Bekijk de trailer hieronder!


De serie zal op 17 augustus verschijnen op Disney+.

Bron: Comic Book

Lees meer over: she hulk attorney at law, marvel, mcu, marvel comics, comic con

Populair nieuws