search
'Star Wars' krijgt clip eigen Summer Special
Series / Nieuws

'Star Wars' krijgt clip eigen Summer Special

Na de Christmas en de Halloween Special kan er eentje over de zomervakantie natuurlijk ook geen kwaad.

De personages uit de Star Wars-vervolgtrilogie gaan op zomervakantie. Nou ja, die van LEGO dan. Het YouTube-kanaal van Star Wars heeft een nieuwe clip uitgebracht van de Summer Special, die uit zal komen op Disney+. Bekijk de clip hieronder!

De special speelt zich af kort na de film Star Wars: The Rise of Skywalker, en is deel van een langer LEGO-project. Al eerder verschenen in 2020 The LEGO Star Wars Holiday Special en in 2021 LEGO Star Wars: Terrifying Tales.

De clip begint met de bekende figuren Finn (Omar Miller), Poe Dameron (Jake Green), Chewbacca, C-3PO (Anthony Daniels), R2-D2, BB-8, Rose (Kelly Marie Tran) en Rey Skywalker (Helen Sadler). Finn leidt de groep naar de Halcyon, een superluxe Galactic Starcruiser, om te genieten van een welverdiende zomervakantie.

In de special raakt Finn gescheiden van de groep en ontmoet hij de geesten van Obi-Wan Kenobi (James Arnold Taylor), Anakin Skywalker (Matt Lanter) en Leia Organa (Shelby Young). De drie delen dan hun eigen verhalen over vakanties, die niet helemaal zijn verlopen zoals ze dat gepland hadden.

Wanneer is de Summer Special te zien?
Op 5 augustus zal de serie online komen bij Disney+, maar dit is niet het enige wat fans te wachten staat van Star Wars. Op 31 augustus zal de live-action serie Andor verschijnen, en in de herfst een nieuwe geanimeerde serie Tales of the Jedi.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen