Hartaanval had een opmerkelijke effect op 'Better Call Saul'-ster

De hartaanval uit 2021 heeft Bob Odenkirk een nieuwe, energieke kijk gegeven op het leven.

Mitchell van Vuren, 27-07-2022 14:22

De hartaanval van Bob Odenkirk deed afgelopen jaar van vele fans hun hart verzakken, maar gelukkig kwam de acteur er weer helemaal bovenop. Nu spreekt hij in een interview over de impact ervan op zijn acteren, en hoe het nieuwe energie bracht in zijn leven.
In juli 2021 zakte Bob Odenkirk, de acteur van Saul uit Better Call Saul, in elkaar op de set door een hartaanval. Health safety supervisor Rosa Estrada diende, samen met regie-assistent Angie Meyer, reanimatie toe en sloten Odenkirk aan op een automatische defibrillator. Na drie pogingen lukte het hen om Odenkirks hart na 18 minuten weer op gang te krijgen.

Tijdens een recent interview met NPR onthulde Odenkirk meer over deze bijna-doodervaring. In de hitserie Breaking Bad werd zijn personage Saul Goodman geïntroduceerd. Daar deed hij het zo goed, dat hij zijn eigen prequel kreeg, genaamd Better Call Saul.

De shockerende impact van een hartaanval
Tijdens het interview zei Odenkirk: "Ik kwam eruit met een frisse energie ten opzichte van mijn hele leven, alsof ik opnieuw geboren was. Iets als: 'Hé, iedereen! Laten we weer aan het werk gaan en dingen maken!'"

Odenkirk voegde toe: "Het maakte het veel makkelijker om op dat moment naar de wereld te kijken" Mijn vrouw kwam binnengeslopen na een dag niet geslapen te hebben" Sony was zo goed geweest om een privéjet te sturen om haar in New York op te halen. En ze kwam de ziekenhuiskamer binnen en ik zei: 'Laten we aan het werk gaan!'"

Bron: Indiewire

Lees meer over: better call saul, bob odenkirk, hartaanval, breaking bad

Populair nieuws