search
Prime Video voegt deze series nieuw toe in augustus

Prime Video voegt deze series nieuw toe in augustus

Prime Video maakt er nog een feestje van deze week, in voorbereiding op de nieuwe maand.

Jim Pedd
Elke maand blikken we vast vooruit op de nieuwe series die je kunt verwachten op Prime Video. Deze week werden er slechts vier series aangekondigd. Desalniettemin duiken we er voor je in.

ALL OR NOTHING: ARSENAL (4 augustus)
All or Nothing: Arsenal neemt de kijkers mee achter de schermen van een cruciaal seizoen bij één van 's werelds grootste voetbalclubs, wanneer Arsenal zich richt op het behalen van nationaal succes en de terugkeer naar de Europese topcompetitie. Naast het vastleggen van de hoogte- en dieptepunten van het leven in het Emirates Stadium en het Arsenal Training Centre, zullen de All or Nothing camera's de Arsenal ploeg volgen buiten het voetbalveld, om de dagelijkse uitdagingen te verkennen waarmee topsporters te maken krijgen tijdens de intensieve kalender van een competitie onder hoogspanning.
vraag hier een screenerlink aan

A LEAGUE OF THEIR OWN (12 augustus)
Geïnspireerd op de geliefde klassieker 'A League of Their Own' van Penny Marshalls, vertelt de gelijknamige achtdelige serie het verhaal over een generatie vrouwen die ervan dromen om professioneel honkbalspeelster te worden. De serie gaat dieper in op thema's als gelijkheid en seksualiteit, en volgt de reis van verschillende vrouwen die ieder hun eigen weg zoeken naar het honkbalveld, zowel in de competitie als het leven daarbuiten.
vraag hier een screenerlink aan

MAKING THE CUT (seizoen 3) (19 augustus)
Making the Cut is opnieuw op een missie om het volgende grote wereldwijde modemerk te vinden. Seizoen drie van de fashion-competitie serie, gepresenteerd en geproduceerd door Heidi Klum en Tim Gunn, zal 19 augustus terugkeren op Prime Video. Actrice en House of Harlow 1960 creative director Nicole Richie en modepop icoon en Moschino creative director Jeremy Scott zullen terugkeren als juryleden, met pop supersterren Chloe x Halle, A-List stylist Jason Bolden, en mode TikToker en model Wisdom Kaye die hun opwachting maken als gast juryleden gedurende dit seizoen. De modescene van Los Angeles vormt ook dit seizoen weer de perfecte achtergrond voor Making the Cut. Enkele van de locaties van dit seizoen zijn de iconische Rodeo Drive in Beverly Hills, het unieke woestijnlandschap van Vasquez Rocks, en een dak van één van de vele wolkenkrabbers in Downtown LA met een prachtig uitzicht over de skyline van de stad.

BILLIE VS. BENJAMIN (19 augustus)
Het liefdesverhaal van een links meisje en een rechtse jongen.

Aanbevolen artikelen