Pedro Pascal hint naar nieuwe rol Din Djarin in 'The Mandalorian' seizoen 3

Din Djarin-acteur Pedro Pascal hint naar de nieuwe rol die zijn personage in seizoen 3 van The Mandalorian gaat vervullen.

Niels Arts, 27 juli 2022 06:00

Begin volgend jaar is het weer zover: een nieuw seizoen van The Mandalorian verschijnt dan. Pedro Pascal, die het hoofdpersonage uit de serie speelt, heeft het onlangs over het vervolg van de serie gehad.
Din Djarin, beter bekend als "Mando" of "de Mandalorian", stapt in de schoenen van een leider in het derde seizoen van de succesvolle Star Wars-serie The Mandalorian. Acteur Pedro Pascal hint ernaar dat dit even wennen wordt voor het personage.

Din in The Mandalorian seizoen 3
Aan het einde van seizoen 2 is Mando in het bezit van de Darksaber, wat hem meteen een machtig persoon maakt. Degene met dit wapen in bezit, wordt historisch namelijk gezien als de leider van Mandalore.

Volgens Pedro Pascal zal dat echter even wennen zijn voor Din, die in zijn leven niet vaak een leider is geweest:

"Als hij een leiderspositie inneemt, dan is hij huiverig om dat zomaar te doen. Ik denk niet dat er iets interessanter is dan een personage dat gedwongen wordt om te ontdekken waar hij toe in staat is, en wie hij is. Dat gedeelte was erg, erg leuk. Tevens, vanuit mijn standpunt, zijn er zoveel manieren om daar de juiste toon voor te vinden. Ik probeerde de juiste details te raken voor een dergelijke soort karakterontwikkeling."

The Mandalorian seizoen 3 moet begin volgend jaar op Disney Plus verschijnen. Het pakt niet direct op na de gebeurtenissen uit het tweede seizoen, aangezien Mando ook in enkele The Book of Boba Fett-afleveringen te zien was waarin cruciale dingen gebeurde.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Mandalorian, Pedro Pascal, Star Wars, Din Djarin

Populair nieuws