Trailer Apple-serie 'Bad Sisters' barst van drama, zwarte humor en zusterschap

Na de dood van hun ouders hebben de gezusters Garvey elkaar nog, en daarnaast heel veel hilarische pech.

Mitchell van Vuren, 27-07-2022 19:03

In de nieuwste trailer Apple TV+ krijgen de gezusters Garvey de dood van hun ouders voor hun kiezen. In de zwarte komedieserie moeten ze elkaar weer leren kennen als zussen en vele grappige obstakels zien te overwinnen. Bekijk de trailer hieronder!
In september 2021 werd officieel aangekondigd dat Sharon Horgan, de Ierse producent van HBO-drama Divorce, drie petten op had voor de nieuwste serie van Apple TV: producent, schrijfster en hoofdrolspeelster. Toentertijd luidde de naam van de serie nog Emerald.

Malin-Sarah Gozin kwam tevens in het team als uitvoerend producent naast Bert Hamelinck en Michael Sagol van het Belgische Caviar Films. Ook Faye Dorn en Clelia Mountford haakten aan als uitvoerende producenten, evenals Brett Baer en Dave Finkel.

In de serie spelen Anne-Marie Duff, Eva Birthistle en Sarah Greene naast Hewson de grootste rollen. Claes Bang, Brian Gleeson, Daryl McCormack, Bouab en Saise Quinn spelen enkele kleinere rollen.

Waar gaat de serie over?
Na het overlijden van hun ouders moeten de zussen van de Ierse familie Garvey elkaar weer zien te vinden, wat een hoop drama oplevert. Gelukkig wordt dit gebracht met genoeg humor met een rauw randje en enkele thrillerelementen.

Op 19 augustus zullen de eerste twee afleveringen van de serie verschijnen op Apple TV+.


Bron: Apple

Lees meer over: bad sisters, ierland, apple tv plus, Sharon Horgan

Populair nieuws