search
Op deze dag kan je seizoen 6 van 'Rick and Morty' zien!
Series / Nieuws

Op deze dag kan je seizoen 6 van 'Rick and Morty' zien!

Na een jaar wachten is de terugkeer van 's wereld gekste grootvader-kleinzoonduo bijna een feit.

Adult Swim, de makers van de populaire animatieserie Rick and Morty, hebben eindelijk de releasedatum van het langverwachte zesde seizoen bekendgemaakt. Op zondag 4 september zal de eerste aflevering worden uitgezonden van de scifi-serie.

Het vijfde seizoen van Rick and Morty eindigde op 20 september 2021, waardoor fans nu al bijna een jaar moeten wachten op meer van hun avonturen. Maar Adult Swim heeft nu bevestigd dat de gestoorde wetenschapper Rick weer op pad zal gaan met zijn timide kleinzoon Morty.

Het maken van een nóg beter zesde seizoen
Michael Ouweleen, de president van Adult Swim en Cartoon Network, deelde in een verklaring dat het produceren van seizoen 6 een flinke uitdaging was. Ondertussen is de serie een wereldwijd fenomeen geworden, wat de lat bijzonder hoog heeft gelegd voor de makers.

Ouweleen stelde: "Terwijl we ons voorbereiden op de lancering van dit iconische seizoen in de wording, zullen we onze fans een unieke kans geven om deel uit te maken van alle lol - dus houd je ogen goed open."

Het lijkt een oproep te zijn voor een opmerkelijke marketingstunt. Maar als we iets hebben geleerd van Rick and Morty, is dat niets te gek voor hen is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen