search
Volgens eerste reacties moet je serie 'I Am Groot' zeker gaan kijken
Series / Nieuws

Volgens eerste reacties moet je serie 'I Am Groot' zeker gaan kijken

De korte animatieserie over het 'Guardians of the Galaxy'-personage wordt zachtgezegd goed ontvangen.

Na een eerste trailer van de aankomende Marvel-serie zijn nu ook de eerste reacties binnen van kijkers van I Am Groot. Volgens hen is de serie prachtig gemaakt, familievriendelijk en een must om te kijken. Lees de reacties hieronder!

In vergelijking met andere enorme producties van Marvel Studios is deze spin-off over het Guardians of the Galaxy-personage ronduit schattig te noemen. Dit komt natuurlijk door het personage Baby Groot, maar ook door de korte lengte ervan.

In vijf korte afleveringen van slechts twintig minuten zal Baby Groot, de kleine versie van het personage, chaotische avonturen beleven, waar zowel de grote als de kleine kijkers een hoop lol aan zullen beleven.

Reacties op de serie
Meerdere mensen uit de media mochten vast de serie bekijken, en stuk voor stuk lijken ze bijzonder positief te zijn. Lees de reacties hieronder.






Later dit jaar mogen we nog meer van Groot gaan zien in The Guardians of the Galaxy Holiday Special, gevolgd door de komende film Guardians of the Galaxy Vol. 3 in het voorjaar van 2022.

Vanaf 10 augustus is I Am Groot te vinden op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen