search

Ons nieuws van donderdag 28 juli 2022

Recensie Apple TV+-serie 'Surface' (1)
Recensie

Recensie Apple TV+-serie 'Surface' (1)

Geeft je net genoeg om te blijven kijken, zonder ooit echt iets weg te geven.

Regie: Sam Miller | Cast: Gugu Mbatha-Raw (Sophie), Oliver Jackson-Cohen (James), Stephan James (Baden), Ari Graynor (Caroline), François Arnoud (Harrison), e.a. | Aantal afleveringen: 8 | Speelduur: 44-54 minuten | Jaar: 2022

Als Sophie Ellis hersenschade oploopt bij een vermeende poging om zichzelf van het leven te beroven, voelt ze zich een vreemde in haar eigen lichaam. Ze herinnert zich niets van voor het voorval en de mensen om haar heen zijn terughoudend met informatie, alsof ze liever niet hebben dat Sophie weet wie ze is en wat ze deed voor ze besloot er een einde aan te maken.

Deze onheilspellende thriller weet vanaf de eerste scène te boeien. Er is weinig actie, maar het zijn juist de vele stiltes die de kijker dieper in het verhaal trekken. Ook visueel is de serie aantrekkelijk, met water als terugkerend thema en veel donkere, sfeervolle shots. De stijl is simpel, maar toch is er genoeg voor het oog om van te genieten.

De opzet van het verhaal is duidelijk, maar het verdere verloop is vaag en laat veel aan de verbeelding van de kijker over. Een beetje alsof je door troebel water de bodem probeert te zien. Er worden weinig echte plotpunten weggeven en er blijven aan het einde van dit eerste seizoen dan ook verscheidene vragen onbeantwoord.

De kijker heeft op elk moment evenveel informatie als het hoofdpersonage en net als zij wordt het publiek dus zo nu dan opgeschud door een onverwachte wending. Hoewel deze momenten nodig zijn om de aandacht vast te houden, kan het bij Surface ook aanvoelen alsof je van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Er is geen enkel punt waarop met zekerheid te zeggen is wie welke rol speelt in het verhaal, wat het moeilijk maakt te empathiseren met de personages.

Tegelijkertijd is dit een van de meest intrigerende elementen van Surface: iedereen is verdacht, niemand is te vertrouwen. Hiermee wordt een nieuwe draai gegeven aan een populair concept, waarin de rol van dader en slachtoffer verwisselbaar zijn en de kijker als het ware in de schoenen van het hoofdpersonage wordt gezet.

Desalniettemin is het einde teleurstellend. Gedurende het seizoen worden twee grote verhaallijnen opgezet, waarvan de verwachting wordt gewekt dat de eerste en meest belangrijke, namelijk de gebeurtenissen rondom Sophies zelfmoordpoging, zal worden afgerond in het eerste seizoen. Dit is echter niet het geval, en hoewel de cliffhanger een duidelijk startsein is voor het uitwerken van de tweede verhaallijn, blijft de eerste op de achtergrond hangen. Het is vooralsnog dus de vraag of de nieuwsgierigheid naar een mogelijk tweede seizoen het kan winnen van de frustratie over de afwerking van het eerste seizoen.

★★★★☆

Surface is te zien bij Apple TV+.

Lees hier onze tweede recensie van deze serie, door Jip Strijbos.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Einde grote Netflix-serie 'Locke & Key' krijgt eerste trailer!
Series / Nieuws

Einde grote Netflix-serie 'Locke & Key' krijgt eerste trailer!

Het derde seizoen van de fantasyserie zal de opmerkelijke serie afronden.

Steek een gevonden sleutel in de achterkant van je hoofd en je beleeft de meest avontuurlijke dingen. Het is zo'n beetje het idee van de serie Locke & Key, gebaseerd op de gelijknamige comicreeks uit 2008-2013 van schrijver Joe Hill en tekenaar Gabriel Rodriguez.

Volgende maand verschijnt het derde en afrondende seizoen van de serie op Netflix en nu zie je hieronder de trailer voor 'the final season'. In de nieuwe afleveringen ontdekt de familie Locke nog meer magie en komen ze tegenover een nieuwe slechterik te staan.

En die nieuwe tegenstander heeft als doel om alle sleutels te bemachtigen die we de afgelopen twee seizoenen voorbij hebben zien komen.

Trailer seizoen drie van Locke and Key
Hieronder zie je de trailer waarin je opnieuw de gezichten ziet van onder meer Darby Stanchfield als Nina Locke, Connor Jessup als Tyler Locke, Emilia Jones als Kinsey Locke en Jackson Robert Scott als Bode Locke.

Vanaf 10 augustus is het laatste seizoen van Locke and Key te zien op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maker maakt eerste details 'Virgin River' seizoen 5 bekend
Series / Nieuws

Maker maakt eerste details 'Virgin River' seizoen 5 bekend

Wie het vierde seizoen reeds heeft gezien kan nu reeds vooruitblikken naar het vijfde...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vierde seizoen van Virgin River staat nog maar net op streamingdienst Netflix of we kunnen alweer vooruitkijken naar het vijfde deel van de reeks. De maker heeft namelijk reeds enkele details bekend gemaakt.

In eerste instantie maakte de maker bekend dat er geen sprake is van een tijdsprong tussen het vierde en vijfde seizoen van de reeks. Dat betekent dat seizoen 5 meteen verder gaat na de onthulling van [LET OP! SPOILERS] Charmaine waarin ze aangeeft dat Jack niet de vader is van haar tweeling. De vraag die zich dan natuurlijk meteen stelt is; wie is het dan wel?

Ondanks het feit dat er dus in eerste instantie geen sprake zal zijn van een tijdsprong is het niet ondenkbaar dat deze er verder in het seizoen wel zal komen. Dat mogelijks om de zwangerschap van Mel een beetje te versnellen. Daarover heeft de maker van de reeks echter nog niets aangegeven.

Opnames reeds gestart
Ondertussen zijn de opnames van het vijfde seizoen van Virgin River reeds gestart. Dit gezegd hebbende liep de start van de opnames wel vertraging op. In eerste instantie hadden ze immers al in maart van dit jaar opgestart moeten zijn.

Het vijfde seizoen van Virgin River zal naar verwachting in de zomer van 2023 op Netflix te zien zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ontmoeting met Kevin Feige was ongemakkelijk voor 'Ms. Marvel'-ster
Series / Nieuws

Ontmoeting met Kevin Feige was ongemakkelijk voor 'Ms. Marvel'-ster

Iman Vellani, die haar acteerdebuut maakte in Ms. Marvel, had een ongemakkelijke eerste ontmoeting met Kevin Feige.

Het is natuurlijk niet zomaar iets: voor je eerste grote rol meteen gevraagd worden door Marvel om een hoofdpersonage te spelen in een nieuwe serie. Om dan ook nog eens Kevin Feige te ontmoeten kan... ongemakkelijk zijn?

Dat was de eerste ontmoeting tussen Ms. Marvel-ster Iman Vellani en Kevin Feige tenminste wel. Aldus de eerstgenoemde. Ze geeft aan dat beide personen van nature ongemakkelijk zijn, wat elkaar niet helpt.

Eerste ontmoetingen Iman Vellani
Eerder hoorden we Vellani al het moment delen dat ze gecast werd als Kamala Khan voor Ms. Marvel. Dit gebeurde via de telefoon, en ook daar was Kevin Feige bij. Toen was Vellani echter door het dolle heen van enthousiasme, terwijl ze face-to-face met Kevin Feige een stuk ongemakkelijker was:

"Ik staarde hem aan tot hij vertrok toen ik hem voor het eerst ontmoette. Ik kon echt geen normaal mens zijn. Ik verloor al mijn bedoeling. Hij is erg ongemakkelijk, en als jij dat ook bent, is het alleen maar dubbelop."

Ze geeft aan dat Feige op een woensdag langs zou komen, maar er maandag al was. Hij kwam binnen, vertelde Vellani dat hij had gehoord dat ze het erg goed doet, en vervolgens kon Vellani alleen maar staren tot hij weer vertrok.

Het eerste seizoen van Ms. Marvel is nu te zien op Disney Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bevestigt 'House of the Dragon'-trailer de eigenaar van het catspaw-mes?
Series / Nieuws

Bevestigt 'House of the Dragon'-trailer de eigenaar van het catspaw-mes?

Het beruchte catspaw-mes uit Game of Thrones dook op in de recente House of the Dragon-trailer.

De meest recente trailer van House of the Dragon heeft misschien wel bevestigd van wie het beruchte catspaw-mes uit Game of Thrones ooit was.

Dit wapen keert namelijk terug in House of the Dragon, waar we in een van de eerste trailers voor de serie al achter kwamen. Maar sinds de meest recente trailer weten we ook mogelijk van wie het catspaw-mes ooit was.

Originele eigenaar catspaw-mes
In de trailer zien we het wapen namelijk in het bezit van koning Viserys I Targaryen, die het wapen tevens in het vuur legt (vermoedelijk om het mes bij te houden) met zijn dochter Rhaenyra Targaryen.

Tijdens San Diego Comic-Con werd Viserys-acteur Paddy Considine gevraagd welke voorwerp hij van de set mee zou nemen, als hij de keuze had. "Mijn mes", reageerde hij.

Of het mes een belangrijke rol gaat spelen in House of the Dragon - zoals het wapen dat eerder al deed in Game of Thrones, bijvoorbeeld door in de handen van Arya Stark de Night King voor eens en altijd uit te schakelen - is nog onduidelijk.

In een eerdere trailer zagen we het catspaw-mes voor het eerst in House of the Dragon verschijnen, in de handen van Alicent Hightower (Olivia Cooke).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'Better Call Saul' seizoen 6 aflevering 10 het titelpatroon breekt
Series / Nieuws

Waarom 'Better Call Saul' seizoen 6 aflevering 10 het titelpatroon breekt

Iedere Better Call Saul-aflevering dit seizoen volgde een patroon, tot nu toe. Maar waarom?

Voor negen afleveringen lang volgde Better Call Saul-seizoen 6 een patroon wat betreft de titels van afleveringen, maar de meeste recente aflevering, "Nippy," brak dit patroon. Waarom? Lees vooral verder.

In seizoen 1 van Better Call Saul eindigden alle namen van afleveringen op "o" (op een na vanwege legale redenen), seizoen 3 bevatte de aansluitende titels "slip" en "fall", terwijl seizoen 4 steeds erger klinkende titels gebruikte: "Something Beautiful," "Something Stupid," en "Something Unforgivable."

Patroon titels seizoen 6
Het patroon van seizoen 6 zorgt ervoor dat iedere aflevering tot nu toe "X en Y" getiteld is: "Wine and Roses," "Plan and Execution," "Point and Shoot" en "Fun and Games" zijn een paar voorbeelden. Waarom, dan, besloten de makers aflevering 10 "Nippy" te noemen?

Dat is vrij duidelijk. Aan het einde van aflevering 9 zien we Saul Goodman zoals hij is tijdens de Breaking Bad-tijdlijn. Het verhaal van Jimmy McGill in Better Call Saul is klaar. De patroon brekende titel markeert een nieuw begin voor Saul.

Aflevering 10, waarin we Saul ná de Breaking Bad-tijdlijn zien als Gene, slaat dan ook echt een andere toon aan dan de rest van het seizoen. Met nog drie afleveringen te gaan, vragen fans zich af hoe deze langlopende serie tot een einde gaat komen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe variant Walkers in 'The Walking Dead' seizoen 11
Series / Nieuws

Nieuwe variant Walkers in 'The Walking Dead' seizoen 11

In de laatste paar afleveringen van The Walking Dead gaan we een slimmere variant Walker zien.

Het einde van The Walking Dead nadert na elf lange seizoenen. Toch lijkt het erop dat er nog wat nieuws in aantocht is, of moeten we zeggen iets ouds?

In de officiële trailer van The Walking Dead seizoen 11 deel 3 hintte Aaron (Ross Marquand) ernaar dat een nieuwe, slimmere variant van de Walkers een verschijning gaat maken. Maar hebben we deze soort Walker niet gewoon al eerder gezien? Daar lijkt het wel op.

Slimmere variant Walkers
Aaron horen we het volgende zeggen in de trailer: "Ik heb verhalen gehoord over walkers die over muren kunnen klimmen en deuren kunnen openen. Ik wist nooit zeker of het slechts verhalen waren."

Deze slimmere soort Walkers hebben we, wellicht in een iets andere vorm, echter al eens eerder gezien. Volgens showrunner Angela Kang is de nieuwe soort die we in deel 3 van seizoen 11 gaan zien, inderdaad een soort throwback:

"Op een bepaalde manier is het een throwback naar sommige Walkers die we in het allereerste seizoen van The Walking Dead zagen. Maar nog niet iedereen is deze soort tegengekomen."

Verder geeft ze aan dat de personages uit de serie erg slim moeten zijn om de slimmere Walkers te overleven. Of dat ze gaat lukken, zien we deze herfst. Dan keert The Walking Dead terug voor de laatste portie afleveringen van de serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who'-ster en GIF-icoon Bernard Cribbins (93) overleden
Series / Nieuws

'Doctor Who'-ster en GIF-icoon Bernard Cribbins (93) overleden

De beroemde acteur speelde tevens in het bekende kinderprogramma 'The Wombles' uit de jaren zeventig.

Bernard Cribbins, een bekende Britse acteur uit Doctor Who en The Wombles, is volgens zijn agent overleden op 93-jarige leeftijd. Eerder werd de acteur bij nieuwe generaties bekend door zijn GIF als 'Sad Wilfred Mott'.

Voor vele kinderen wereldwijd was de acteur voornamelijk bekend uit de stopmotion-kinderserie The Wombles. In de jaren zeventig sprak hij ervoor de stemmen in.

De meeste faam bereikte Cribbins echter als metgezel van The Doctor, toendertijds Tom Campbell. Hij was onder andere te zien in Daleks' Invasion Earth 2150 AD uit 1966 en keerde 41 jaar later terug in de televisieserie. Cribbins was te zien in de serie van 2007 tot 2010 als Wilfred Mott, de grootvader van Catherine Tate's personage Donna.

Zie hieronder een compilatie van Cribbins werk als Wilfred Mott.



Condoleances van bekende Britse filmbonzen
Voormalig showrunner van Doctor Who Russell T. Davies zei op sociale media: "Ik heb zo'n geluk dat ik hem heb gekend. Bedankt voor alles, oude soldaat. Een legende heeft de wereld verlaten."

Cabaratier en acteur Matt Lucas, die tevens in de serie over The Doctor in de Tardis heeft gespeeld, deelde online dat hij Cribbins een "geweldig getalenteerde man" vond. Zie zijn Tweet hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste setfoto's 'Fallout'-serie zien er gruwelijk vet uit, inclusief Power Armor!
Series / Foto's

Eerste setfoto's 'Fallout'-serie zien er gruwelijk vet uit, inclusief Power Armor!

Maak je klaar om de retrowereld van de videogame in te stappen!

Amazon heeft helaas nog geen officiële beelden vrijgegeven van hun opkomende Fallout-televisieserie, maar op sociale media sijpelt er alsnog al veel binnen. De eerste indrukken zien er al precies zo uit als in de game, en beloven een serie van topkwaliteit op te gaan leveren. Zie de eerste beelden hieronder!

Twee video's geven de kijkers een eerste, uitgebreide blik op de set van de serie. Daarop is een bekende naam te zien: de Super Duper Mart. Dit keten van kruidenierswinkels was al te zien in de videogames Fallout 3 en Fallout 4.



Samen met de verouderde autowrakken roepen de beelden al duidelijke associaties op met de games, waarin de spelers door een post-apocalyptische wereld moesten dwalen zonder vaak een levende ziel in de wijde omgeving. Minus de monsters en de mutanten dan…



Nog meer foto's van de set
Ook op Twitter waren er al beelden gedeeld van de set. Op de foto's zijn al verschillende bekende elementen uit de games te zien, die spelers ervan vast en zeker zullen herkennen. Verder doken enkele beelden op van wat lijkt op een Power Armor?!


Een releasedatum voor de Prime-serie is helaas nog niet bekendgemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Indian Predator: The Butcher of Delhi'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Indian Predator: The Butcher of Delhi'

Matig drieluik over wraak, verminking en een Indiase koppensneller die ledematen rondstrooit als confetti.

Regie: Ayesha Sood | Aantal afleveringen: 3 | Speelduur: 40-43 minuten | Jaar: 2022

Met ruim vijfhonderd moorden per dag doet Delhi de statistieken van andere Indiase steden verbleken. De brute afslachtingen die in de documentaire Indian Predator: The Butcher of Delhi onder de loep worden genomen laten in drie afleveringen zien hoe een eenvoudige delinquent zich door wrok ontvouwt tot een meedogenloze seriemoordenaar.

In Delhi jast de verknipte Chandrakant Jha er in een moordend tempo een schrikbarende hoeveelheid mensenlevens doorheen. De lijken dumpt bij voorkeur op de stoep van de gevangenis. Gedreven door wraak en een onstilbare honger naar aandacht heeft hij het gemunt op de autoriteiten en alleen hij bepaalt hoe het spel wordt gespeeld. Als verontrustend visitekaartje kondigt hij elke moord telefonisch aan, is ieder lichaam ontdaan van zowel hoofd als ledematen en prijkt er een begeleidend briefje op de zak waarin het lijk is geleverd.

Het leeuwendeel van de serie wordt in Hindi gepresenteerd. Slechts een tweetal sprekers grijpt naar Engels, en dit kan een kleine hindernis vormen in de beleving. Natuurlijk geen probleem voor kijkers die Hindi machtig zijn, maar degenen die de taal niet bezigen zijn afhankelijk van de ondertiteling. Een nogal afleidende factor wanneer een fragment rijkelijk is doorspekt van psychologische vaktermen, maar het beeld gestadig verder raast terwijl jij de zin nog niet uit hebt. Op zich niet bijster storend, al is het voor de bovenkamer soms flink aanpoten om alle gezichtsuitdrukkingen en emoties binnen het frame mee te krijgen.

De documentaire houdt boeiend stand, totdat de laatste aflevering de gang eruit haalt. Deel drie rondt af met onverbloemde haatpraat over het falende rechtssysteem, gevolgd door de vele steken die de corrupte wetsdienders laten vallen. Even lijkt het laatste couplet gereserveerd voor nabestaanden, maar welbeschouwd komt er slechts een handjevol familieleden aan het woord.

De focus ligt op misnoegen over de politiemacht, al moet wel worden meegenomen dat deze zaak ver voor hedendaagse recherchekunst geschiedde, wat een enigszins vertekend beeld van kunde geeft. Voor een serie die slechts een drieluik beslaat kon de portionering in ieder geval beter. Een documenterende diepteduik in Jha's bajestijd zou wellicht beter werken als afsluiting.

Met vermoedelijk sensatie als drijfveer kiest Netflix met Indian Predator: The Butcher of Delhi voor een inkoppertje. De nieuwste aanwinst in de collectie psychokillers zou zomaar puur voor het shockgehalte kunnen zijn toegevoegd, getuige het intro dat al direct in het eerste shot inzoomt op een emmer ingewanden en een brein in een pan. De beweegredenen van Jha zijn nauwelijks anders dan die van elke andere seriemoordenaar met een slechte jeugd, maar drama verkoopt misschien wel net zo goed als seks.

Het is geen Ted Bundy, het is geen Charles Manson. Geen Warren Jeffs die zich de doorluchtigheid aller opperwezens waant. Indian Predator belicht het gruwelwerk van een vrijwel onzichtbare man, die met de totstandbrenging van dit filmportret jaren na dato ook nog de aandacht krijgt waar hij decennia geleden al op uit was.

★★★☆☆

Indian Predator: The Butcher of Delhi is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe castleden bekendgemaakt voor spin-off 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Nieuwe castleden bekendgemaakt voor spin-off 'The Walking Dead'

Op Comic-Con 2022 werden nieuwe leden van de cast bekendgemaakt, die overlevers van de zombie-apocalyps gaan spelen.

The Walking Dead krijgt een nieuwe spin-off, genaamd Isle of the Dead. Eerder werd al bekendgemaakt dat Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan een eigen spin-off zouden krijgen. En nu is bekendgemaakt wie hen gaat vergezellen!

Op Comic-Con 2022 heeft AMC nieuwe castleden aangekondigd voor hun nieuwe serie over de voortdurende gebeurtenissen in de post-apocalyptische zombiewereld. Tijdens hun panel voor seizoen 11 van The Walking Dead deelde uitvoerend producent Scott Gimple nieuwe informatie over de aankomende avonturen van Maggie en Negan.

Het eerste seizoen van de spin-off, die onlangs is begonnen met filmen in New Jersey, gaat door waar het laatste seizoen van The Walking Dead zijn einde vond. In de serie volgt de kijker Maggie en Negan, wanneer ze samen naar het post-apocalyptische New York reizen.

Gimple zei tijdens het panel over de personages" "De personages betekenen nu nog niets voor je, maar wacht maar, ze zijn geweldig." Bekijk hieronder de aankondiging van de spin-off op Twitter.


Wie speelt er verder in de serie?
Aan de cast van Isle of the Dead is als eerste Željko Ivanek toegevoegd als The Croat. Men kan de acteur kennen uit Law & Order en Madam Secretary. Ten tweede zal Jonathan Higginbotham te zien zijn als Tommaso. Hij speelde eerder al in The Blacklist en Shining Vale.

Als laatste zal Mahina Napoleon de rol van Ginny gaan vervullen. Zij was eerder te vinden in NCIS: Hawaï. Eerder werd Gaius Charles, bekend van Friday Night Lights en Grey's Anatomy, al gecast voor de spin-off als Perlie Armstrong.

In 2023 zal de nieuwe serie Isle of the Dead waarschijnlijk uitkomen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volgens eerste reacties moet je serie 'I Am Groot' zeker gaan kijken
Series / Nieuws

Volgens eerste reacties moet je serie 'I Am Groot' zeker gaan kijken

De korte animatieserie over het 'Guardians of the Galaxy'-personage wordt zachtgezegd goed ontvangen.

Na een eerste trailer van de aankomende Marvel-serie zijn nu ook de eerste reacties binnen van kijkers van I Am Groot. Volgens hen is de serie prachtig gemaakt, familievriendelijk en een must om te kijken. Lees de reacties hieronder!

In vergelijking met andere enorme producties van Marvel Studios is deze spin-off over het Guardians of the Galaxy-personage ronduit schattig te noemen. Dit komt natuurlijk door het personage Baby Groot, maar ook door de korte lengte ervan.

In vijf korte afleveringen van slechts twintig minuten zal Baby Groot, de kleine versie van het personage, chaotische avonturen beleven, waar zowel de grote als de kleine kijkers een hoop lol aan zullen beleven.

Reacties op de serie
Meerdere mensen uit de media mochten vast de serie bekijken, en stuk voor stuk lijken ze bijzonder positief te zijn. Lees de reacties hieronder.






Later dit jaar mogen we nog meer van Groot gaan zien in The Guardians of the Galaxy Holiday Special, gevolgd door de komende film Guardians of the Galaxy Vol. 3 in het voorjaar van 2022.

Vanaf 10 augustus is I Am Groot te vinden op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen