Nieuwe castleden bekendgemaakt voor spin-off 'The Walking Dead'

Op Comic-Con 2022 werden nieuwe leden van de cast bekendgemaakt, die overlevers van de zombie-apocalyps gaan spelen.

Mitchell van Vuren, 28-07-2022 11:18

The Walking Dead krijgt een nieuwe spin-off, genaamd Isle of the Dead. Eerder werd al bekendgemaakt dat Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan een eigen spin-off zouden krijgen. En nu is bekendgemaakt wie hen gaat vergezellen!
Op Comic-Con 2022 heeft AMC nieuwe castleden aangekondigd voor hun nieuwe serie over de voortdurende gebeurtenissen in de post-apocalyptische zombiewereld. Tijdens hun panel voor seizoen 11 van The Walking Dead deelde uitvoerend producent Scott Gimple nieuwe informatie over de aankomende avonturen van Maggie en Negan.

Het eerste seizoen van de spin-off, die onlangs is begonnen met filmen in New Jersey, gaat door waar het laatste seizoen van The Walking Dead zijn einde vond. In de serie volgt de kijker Maggie en Negan, wanneer ze samen naar het post-apocalyptische New York reizen.

Gimple zei tijdens het panel over de personages" "De personages betekenen nu nog niets voor je, maar wacht maar, ze zijn geweldig." Bekijk hieronder de aankondiging van de spin-off op Twitter.


Wie speelt er verder in de serie?
Aan de cast van Isle of the Dead is als eerste Željko Ivanek toegevoegd als The Croat. Men kan de acteur kennen uit Law & Order en Madam Secretary. Ten tweede zal Jonathan Higginbotham te zien zijn als Tommaso. Hij speelde eerder al in The Blacklist en Shining Vale.

Als laatste zal Mahina Napoleon de rol van Ginny gaan vervullen. Zij was eerder te vinden in NCIS: Hawaï. Eerder werd Gaius Charles, bekend van Friday Night Lights en Grey's Anatomy, al gecast voor de spin-off als Perlie Armstrong.

In 2023 zal de nieuwe serie Isle of the Dead waarschijnlijk uitkomen.

Bron: Comic Book

Lees meer over: isle of the dead, amc, the walking dead, Lauren Cohan, Jeffrey Dean

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos