Bevestigt 'House of the Dragon'-trailer de eigenaar van het catspaw-mes?

Het beruchte catspaw-mes uit Game of Thrones dook op in de recente House of the Dragon-trailer.

Niels Arts, 28 juli 2022 16:21

De meest recente trailer van House of the Dragon heeft misschien wel bevestigd van wie het beruchte catspaw-mes uit Game of Thrones ooit was.
Dit wapen keert namelijk terug in House of the Dragon, waar we in een van de eerste trailers voor de serie al achter kwamen. Maar sinds de meest recente trailer weten we ook mogelijk van wie het catspaw-mes ooit was.

Originele eigenaar catspaw-mes
In de trailer zien we het wapen namelijk in het bezit van koning Viserys I Targaryen, die het wapen tevens in het vuur legt (vermoedelijk om het mes bij te houden) met zijn dochter Rhaenyra Targaryen.

Tijdens San Diego Comic-Con werd Viserys-acteur Paddy Considine gevraagd welke voorwerp hij van de set mee zou nemen, als hij de keuze had. "Mijn mes", reageerde hij.

Of het mes een belangrijke rol gaat spelen in House of the Dragon - zoals het wapen dat eerder al deed in Game of Thrones, bijvoorbeeld door in de handen van Arya Stark de Night King voor eens en altijd uit te schakelen - is nog onduidelijk.

In een eerdere trailer zagen we het catspaw-mes voor het eerst in House of the Dragon verschijnen, in de handen van Alicent Hightower (Olivia Cooke).


Bron: Screen Rant

Lees meer over: House of the Dragon, Game of Thrones, HBO, trailer, catspaw

Populair nieuws