Ontmoeting met Kevin Feige was ongemakkelijk voor 'Ms. Marvel'-ster

Iman Vellani, die haar acteerdebuut maakte in Ms. Marvel, had een ongemakkelijke eerste ontmoeting met Kevin Feige.

Niels Arts, 28-07-2022 17:00

Het is natuurlijk niet zomaar iets: voor je eerste grote rol meteen gevraagd worden door Marvel om een hoofdpersonage te spelen in een nieuwe serie. Om dan ook nog eens Kevin Feige te ontmoeten kan... ongemakkelijk zijn?
Dat was de eerste ontmoeting tussen Ms. Marvel-ster Iman Vellani en Kevin Feige tenminste wel. Aldus de eerstgenoemde. Ze geeft aan dat beide personen van nature ongemakkelijk zijn, wat elkaar niet helpt.

Eerste ontmoetingen Iman Vellani
Eerder hoorden we Vellani al het moment delen dat ze gecast werd als Kamala Khan voor Ms. Marvel. Dit gebeurde via de telefoon, en ook daar was Kevin Feige bij. Toen was Vellani echter door het dolle heen van enthousiasme, terwijl ze face-to-face met Kevin Feige een stuk ongemakkelijker was:

"Ik staarde hem aan tot hij vertrok toen ik hem voor het eerst ontmoette. Ik kon echt geen normaal mens zijn. Ik verloor al mijn bedoeling. Hij is erg ongemakkelijk, en als jij dat ook bent, is het alleen maar dubbelop."

Ze geeft aan dat Feige op een woensdag langs zou komen, maar er maandag al was. Hij kwam binnen, vertelde Vellani dat hij had gehoord dat ze het erg goed doet, en vervolgens kon Vellani alleen maar staren tot hij weer vertrok.

Het eerste seizoen van Ms. Marvel is nu te zien op Disney Plus.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Ms Marvel, Marvel, MCU, Kamala Khan, Kevin Feige, Iman Vellani

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie