search
3 topseries met Nederlands talent, die je NU kan kijken!
Series / Nieuws

3 topseries met Nederlands talent, die je NU kan kijken!

Met deze drie series heb je weer wat topmateriaal in jouw watchlist staan van Nederlandse bodem!

Op het gebied van series komt er steeds betere materiaal van Nederlandse productiemaatschappijen en acteurs, en dan hoeven we het niet enkel over megaproducties te hebben van Netflix. We zetten drie series voor je op een rijtje met Nederlands talent, die zeker de moeite waard zijn om ook te gaan kijken!

De meeste Nederlandstalige series zijn nog steeds te vinden op Videoland en NPO Plus, maar langzaamaan komen ook de internationale VOD-platformen met meer Nederlandse content. Kortom, er is steeds meer het overwegen waard. Kijk zelf eens of er in dit lijstje wat tussen zit om dit weekend te kijken!

1. Bad Banks | 2020 | Binge de serie nu op Netflix
Seksisme in de bankenwereld wordt in deze Duitse serie eens flink aan de tand gevoeld, en daarbij mocht Barry Atsma niet missen na zijn hoofdrol in Bankier van het Verzet! Voor zijn hoofdrol in deze Duitse dramaserie verdiende hij de prestigieuze Deutscher Schauspielpreis. Plots begint onze Barry wel heel erg op Leonardo DiCaprio uit Wolf of Wall Street te lijken...

2. Jos | 2022 | Kijk de serie meteen op NPO Start
Hoofdpersonage Jos is een typische antiheld, die in deze komedieserie zijn pad moet banen door de doodgewone maar bijzonder lastige grotemensenwereld. Gespeeld door Diederik Ebbinge en bijgestaan door Pierre Bokma en Ellie de Lange maken de acteurs er een vrolijk potje van. Voor een avond goed vermaak zeker aan te raden!

3. Ik weet wie je bent | 2018 | Begin nu met kijken op NPO Plus
In deze remake van de Spaanse serie Sé Quién Eres verliest Daan Schuurmans als strafadvocaat zijn geheugen en moet hij de zaak van zijn eigen leven weer zien op te helderen. Gaite Jansen speelt de verdwenen Anna van Leer, die klaarblijkelijk betrokken is bij het auto-ongeluk, dat leidde tot het geheugenverlies. De grote vraag voor onze advocaat is: hoe dan?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen