Eerste reacties 'House of the Dragon': waardige opvolger 'Game of Thrones'?

Eerste reacties 'House of the Dragon'!

House of the Dragon lijkt in elk geval te starten met een goed begin.

Jim Pedd, 29 juli 2022 om 06:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie House of the Dragon van HBO Max is een belangrijke. Na het tegenvallende laatste seizoen van hitserie Game of Thrones moet deze de franchise opnieuw neerzetten. Deze week was dan eindelijk de wereldpremière en hebben we de eerste reacties.
Het lijkt erop dat House of the Dragon helemaal niet voelt als Game of Thrones, maar dichter bij A Song of Ice and Fire komt, de boeken van schrijver George R.R. Martin. De serie voelt volgens critici realistisch, maar ook bruut en zwaar. De personages hebben nuance en zijn daarmee goed gemaakt.

House of the Dragon is goed
Volgens een van de critici is House of the Dragon bijvoorbeeld een goede serie. "Het wordt geweldig. Het wordt anders dan Game of Thrones. Het voelt gewoon anders. Voor mijn gevoel behandelen ze ons echt als volwassenen."

House of the Dragon is vanaf 21 augustus te zien op HBO en op HBO Max.In House of the Dragon zien we de burgeroorlog in de familie Targaryen om de opvolging van de Iron Throne. Wie wint uiteindelijk deze zware politieke strijd? Blijven de gewone bewoners van Westeros wel gespaard in het komend zwaargekletter waarbij draken met draken vechten?
Bron: WiC

Lees meer over: House of the Dragon, Game of Thrones, HBO

Populair nieuws