Nieuw op Netflix: De meeslepende serie 'Keep Breathing'

Nu op Netflix: Meeslepende serie ' Keep Breathing'

In de reeks volgen we een vrouw die alleen moet zien te overleven in de wildernis...

Geoffrey Ketels, 29 juli 2022 14:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Tijdens een vlucht loopt het voor Liv helemaal fout. Haar vliegtuigje stort neer in de Canadese wildernis waarna ze op zichzelf is aangewezen om te overleven. Hoe dat precies verloopt zie je in de gloednieuwe miniserie Keep Breathing op Netflix.
De eerste reacties op deze gloednieuwe miniserie mogen dan enigszins gemengd zijn, toch lijkt het plot heel wat mensen best aan te spreken. Op moment van schrijven is het kort na de lancering van de miniserie op Netflix wel zo dat ze op IMDB slechts een score krijgt van 5,4/10.

Melissa Barrera
Wie de trailer bekijkt zal natuurlijk meteen kunnen vaststellen dat de hoofdrol in deze miniserie is weggelegd voor de Mexicaanse actrice Melissa Barrera. Zij was eerder al te zien in onder meer de film Scream.

De cast van de reeks bestaat naast Barrera ook uit namen als Jeff Wilbusch, Florencia Lozano en Juan Pablo Espinosa.

Ben jij wel te vinden voor een spannende serie die zich afspeelt in de wildernis en ben je benieuwd of deze Keep Breathing mogelijks iets is voor jou? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer.

Wil je liever meteen aan de slag met de volledige reeks? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Ze staat namelijk vanaf nu op streamingdienst Netflix.


Lees meer over: Keep Breathing, serie, series, Netflix

Populair nieuws