search
HBO Max onthult veel nieuwe series voor augustus

HBO Max onthult veel nieuwe series voor augustus

De streamingdienst HBO Max voegt nog heel wat nieuwe series toe in augustus.

Jim Pedd
HBO Max kondigde zojuist aan welke series allemaal nieuw toegevoegd gaan worden in de maand augustus. We zetten al het nieuws dat eraan zit te komen voor je op een rij!

VANAF 1 AUGUSTUS
PENNYWORTH: DC-serie over de legendarische butler van Bruce Wayne, Alfred Pennyworth.

VANAF 2 AUGUSTUS
INDUSTRY (seizoen 2)
INDUSTRY volgt een groep jonge bankiers terwijl ze hun identiteit smeden binnen de heksenketel van het Londense kantoor van de internationale bank Pierpoint & Co.

VANAF 11 AUGUSTUS
Sherlock (seizoen 1-3): Een moderne update over de beroemde detective Sherlock Holmes en zijn partner John Watson. Samen lossen ze misdrijven op in het 21ste eeuwse Londen.

VANAF 13 AUGUSTUS
Misfits (seizoen 1-5): Een groep jonge delinquenten krijgt een werkstraf. Tijdens een bliksemstorm worden ze geraakt door de bliksem en krijgen ze ineens superkrachten.

VANAF 15 AUGUSTUS
The Office US (seizoen 1-9): Het verhaal van een kantoor dat mogelijk gesloten wordt, omdat het bedrijf besluit in te krimpen. De crew van een documentaire filmt de medewerkers en manager David Brent, terwijl ze hun dagelijkse levens leiden.

The Big C (seizoen 1-4): Een moeder uit de suburbs krijgt de diagnose kanker. Ze besluit te zoeken naar humor en geluk.

VANAF 22 AUGUSTUS
HOUSE OF THE DRAGON (seizoen 1): HOUSE OF THE DRAGON is gebaseerd op Fire & Blood van George R.R. Martin. De serie speelt zich 200 jaar eerder af dan de gebeurtenissen uit Game of Thrones en vertelt het verhaal van House Targaryen.Aanbevolen artikelen