Eindelijk ook weer goed nieuws voor 'The Witcher'-fans

Eindelijk ook goed nieuws voor 'The Witcher'-fans

The Witcher -fans moesten een paar tegenslagen verwerken de afgelopen paar weken.

Jim Pedd, 31 juli 2022 om 12:03

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eerder deze week hoorden we eerst in het geruchtencircuit en daarna nog via een bevestiging van Netflix, dat de opnames van het derde seizoen van The Witcher wegens COVID-19 stilgelegd waren.
We hoorden even dat acteur Henry Cavill positief getest was, maar dat werd niet direct bevestigd door Netflix. Dat liet alleen weten dat de opnames "gepauzeerd zijn wegens COVID en zodra het weer veilig is om dat te doen, gaan we weer aan de slag."

The Witcher-opnames hervat
Zeker is het dus niet of de opnames van The Witcher seizoen 3 stil kwamen te liggen wegens een besmetting van Henry Cavill, maar zeker is wel dat ze weer hervat zijn.

De site Redanian Intelligence, dat veel weet te melden over de serie en vaak ook goed zit, zijn diverse castleden weer op de set. Dan gaat het onder meer om Mecia Simson (die de rol van Francesca speelt) en Cassie Clare (die te zien is als Philippa Eilhart).

The Witcher seizoen 3 kreeg ook al een synopsis:

"Terwijl koningen, magiërs en beesten van het Continent strijden om haar te vangen, neemt Geralt Ciri van Cintra mee om zich te verbergen - vastbesloten om zijn nieuw herenigde familie te beschermen tegen eenieder die hen dreigt te vernietigen. Met de taak om Ciris' magische training te helpen, leidt Yennefer hen naar het beschermde fort van Aretuza, waar ze hoopt meer te leren over de krachten van het meisje. Alleen leren ze daar dat ze beland zijn in een strijdtoneel van politieke corruptie, duistere magie en verraad. Ze moeten terug vechten en alles op het spel zetten, of riskeren elkaar voor altijd te verliezen."
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Witcher, Netflix, lauren schmidt hissrich, henry cavill

Populair nieuws