'Stranger Things' moest wel sneuvelen na 1 seizoen

'Stranger Things' moest wel sneuvelen na 1 seizoen

David Harbour wist zeker dat de serie Stranger Things niet zou blijven.

Jim Pedd, 31 juli 2022 12:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

naDavid Harbour onthulde tijdens een nieuw interview dat hij zeker wist dat Stranger Things al na 1 seizoen zou sneuvelen.
De sci-fi / horror serie van Netflix debuteerde in 2016. Harbour speelt de rol van Jim Hopper, de politiechef van het kleine stadje Hawkins. Nadat Will Byers vermist raakt onder mysterieuze omstandigheden, leidt het onderzoek van Hopper hem naar een samenzwering die onder meer te maken heeft met een klein meisje met telepathische krachten, een parallelle dimensie en angstaanjagende monsters.

Stranger Things moest wel stoppen
De serie Stranger Things is al sinds het begin een succes. Records zijn inmiddels ook wel heel vaak gaan sneuvelen.

Tijdens de opnames van seizoen 1 dacht Harbour echter dat de serie geen lang leven beschoren was. Hij vond de vooruitzichten gewoon niet goed.

"Ik weet nog toen we het eerste seizoen opnamen. We waren in Atlanta en Netflix had ons een budget van zo'n 20 dollar gegeven. Halverwege weet ik nog dat mijn haar-persoon langskwam en toen we bezig waren met de opnames van aflevering 4. En zij zei: 'Ik denk niet dat het gaat werken'."

"Tegen de tijd dat we klaar waren, dacht ik dat we geen tweede seizoen zouden krijgen. Dat we de eerste Netflix-serie zouden zijn die nooit een tweede seizoen kreeg. We dachten dat niemand het zou kijken, dat het een ramp zou zijn."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: David Harbour, Netflix, stranger things

Populair nieuws