Deze 3 series wil je niet missen op Netflix, HBO Max en Prime Video

3 series die je niet wil missen deze week

Netflix, HBO Max en Prime Video voegen weer een paar toffe en interessante nieuwe series toe.

Jim Pedd, 1 augustus 2022 06:38

Elke maandag kijken we welke grote nieuwe series je kunt verwachten op de grootste streamingdiensten die er zijn: Netflix, Disney+, Prime Video en HBO Max. Om je te helpen de bomen door het soms wat overvolle bos te kunnen zien.
Omdat we onszelf beperken tot drie tips per week, hebben we geen selectie met titels van al die streamingdiensten. Vandaag titels van HBO Max, Prime Video en Netflix!

VANAF 1 AUGUSTUS OP HBO MAX
PENNYWORTH: DC-serie over de legendarische butler van Bruce Wayne, Alfred Pennyworth.

VANAF 4 AUGUSTUS OP PRIME VIDEO
ALL OR NOTHING: ARSENAL
All or Nothing: Arsenal neemt de kijkers mee achter de schermen van een cruciaal seizoen bij één van 's werelds grootste voetbalclubs, wanneer Arsenal zich richt op het behalen van nationaal succes en de terugkeer naar de Europese topcompetitie. Naast het vastleggen van de hoogte- en dieptepunten van het leven in het Emirates Stadium en het Arsenal Training Centre, zullen de All or Nothing camera's de Arsenal ploeg volgen buiten het voetbalveld, om de dagelijkse uitdagingen te verkennen waarmee topsporters te maken krijgen tijdens de intensieve kalender van een competitie onder hoogspanning.

VANAF 5 AUGUSTUS OP NETFLIX
The Sandman: Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Lees meer over: Netflix, HBO Max, Prime Video, week

Populair nieuws