Gigantische fantasyserie Netflix ziet er veelbelovend uit

Nieuwe fantasyserie Netflix ziet er gaaf uit

The Sandman wordt een vrij duister sprookje als we af moeten gaan op de trailer.

Jim Pedd, 24 juli 2022 15:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Tijdens de San Diego Comic-Con onthulde Netflix een nieuwe trailer voor The Sandman. Dat is een verfilming van de comics uit de jaren negentig.
The Sandman is de realisatie van een decennia durende poging van schrijver Neil Gaiman om zijn comics verfilmd te krijgen. De serie is mede geschreven door Gaiman, die ook samen met David S. Goyer en showrunner Allan Heinberg betrokken is bij de serie als producent. The Sandman krijgt tien afleveringen en is begin augustus te zien op Netflix.

The Sandman-trailer
De serie The Sandman kreeg ook een heel nieuwe synopsis van Netflix.

"Er is een andere wereld die op ons allen wacht als we onze ogen sluiten en slapen - een plek genaamd Dreaming, waar The Sandman, Master of Dreams, vorm geeft aan onze diepste angsten en fantasieën."

"Als Dream onverwacht gevangen wordt en voor een eeuw vast zit, leidt zijn afwezigheid tot een reeks gebeurtenissen die zowel de Dreaming en de wakkere wereld voor altijd veranderen. Om orde te herstellen, moet Dream reizen door verschillende werelden en tijdlijnen om de fouten die hij tijdens zijn gigantische bestaan gemaakt heeft te repareren. Daarbij bezoekt hij oude vrienden en vijanden, en ontmoet hij onderweg (zowel kosmisch als menselijk) nieuwe entiteiten."

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Sandman, Netflix, neil gaiman, dan stevens

Populair nieuws