search
Epische nieuwe fantasyserie op Netflix, en meer
Series / Featured

Epische nieuwe fantasyserie op Netflix, en meer

Deze week wordt weer mooi op Netflix, met onder meer de toevoeging van The Sandman.

Elke maandag zetten we de nieuwe series op een rij die je op Netflix kunt verwachten. Deze maandag kunnen we vast vooruitblikken op vijf nieuwe titels, waarvan The Sandman vermoedelijk de meest opvallende is. We zetten het voor je op een rij!

VANAF 1 AUGUSTUS
Café Minamdang: Een verdacht bedrijf biedt de diensten aan van een zogenaamd alwetende sjamaan. Dit trekt de aandacht van een politie-inspecteur die zich vastbijt in de zaak.

VANAF 3 AUGUSTUS
Good Morning, Verônica (seizoen 2): Een ondergewaardeerde agente zit achter een datingsite-crimineel aan. Ze ontdekt een man en vrouw met een afschuwelijk geheim dat schuilgaat achter een samenzwering.

VANAF 4 AUGUSTUS
Lady Tamara: Het glamoureuze leven van Tamara Falcó, een bekende socialite, staat centraal in deze realityserie waarin ze een balans zoekt tussen werk, leven en haar familie.

VANAF 5 AUGUSTUS
The Sandman: Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.

Twenty Five Twenty One: In tijden waarin dromen onbereikbaar lijken, heeft een jonge schermster grote ambities en ontmoet ze een hardwerkende jongeman die zijn leven weer probeert op te bouwen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen