Show-off tussen de twee Hulken in nieuwe clip 'She-Hulk'

De twee groene helden van Marvel laten eens goed zien waar ze allemaal toe in staat zijn.

Mitchell van Vuren, 02-08-2022 09:24

Een nieuwe clip is zojuist uitgekomen van She-Hulk: Attorney at Law, waarin de twee groene supermutanten laten zien waar een Hulk allemaal toe in staat is. Bekijk de komische clip hieronder!
Later deze maand zal de derde televisieserie van Marvel gaan verschijnen, die liveaction is opgenomen (ondanks de grote hoeveelheden CGI die nodig waren om Tatiana Maslany groen te maken...). In She-Hulk: Attorney at Law moet Maslany's personage Jennifer Walters leren leven met de voor- en nadelen van het zijn van zowel een Hulk als een advocate.

Via USA Daily werd de nieuwe clip naar buitengebracht, die niet per se veel loslaat over het plot van de serie. Wel mogen Walters en Bruce Banners, haar neef én mede-Hulk, eventjes in de schijnwerpers staan.

Een moeilijk relatie
Vorige maand liet Maslany al tijdens een interview haar ideeën horen over de dynamiek tussen Walters en Banner. Net zoals het filmpje laat zien heeft Walters nog best moeite met haar nieuwe krachten.

Maslany: "Bruce probeert Jen onder zijn hoede te nemen en haar te leren hoe ze een Hulk moet worden, en Jen heeft zoiets van: 'Ga weg. Stop, ik wil geen superheld worden.'"

Ze vervolgde: "Het is iets antagonistisch dat ze hebben. Ze houden heel veel van elkaar, en ze zijn eigenlijk heel close, maar dit gaat toch te ver voor haar."

Bekijk de clip hieronder. Vanaf 17 augustus is de nieuwe serie exclusief te vinden op Disney+.


Bron: Comic Book

Lees meer over: she hulk attorney at law, tatiana maslany, jennifer walters, bruce banner, hulk, mcu, marvel, disney plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie HBO Max-serie 'Succession' seizoen 4

Recensie HBO Max-serie 'Succession' seizoen 4

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix