Wow! Slecht nieuws voor Arrowverse-fans: 'The Flash' stopt

Wow! Slecht nieuws voor Arrowverse-fans

The Flash stopt met het komende 9e seizoen van de serie op The CW.

Jim Pedd, 2 augustus 2022 om 10:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Dit nieuws hadden we al verwacht: The Flash komt tot een einde. Barry Allen sprint de komende tijd richting de finish. En interessant genoeg eindigt de serie van The CW precies op het moment dat de film in de bioscoop verschijnt!
The CW laat weten dat het negende seizoen van The Flash het laatste is. Er werd al een tijdje gespeculeerd dat de negende reeks afleveringen rond Grant Gustins personage de laatste zou zijn.

The Flash eindigt
Toen Grant Gustin voor één jaar extra als hoofdrolspeler van The Flash tekende, werd al gespeculeerd dat de serie tot een einde zou komen. We krijgen nog eens dertien nieuwe afleveringen in het laatste seizoen te zien.

Het nieuwe seizoen van The Flash eindigt straks met een extra lange aflevering. Naast Gustin keren Candice Patton en Danielle Panabaker ook terug. Jesse L. Martin is voor 5 afleveringen te zien; mocht NBC besluiten te stoppen met zijn nieuwe serie The Irrational, zal hij vermoedelijk meer te zien kunnen zijn.

Seizoen 9 van The Flash begint komende maand met de opnames en debuteert in 2023. De finale is te zien vlak voordat de film rond The Flash in juni te zien is. De finale rondt het 'eigen' verhaal van The Flash af en zal naar verluidt niet verbonden zijn aan de serie.

Showrunner Eric Wallace laat weten dankbaar te zijn. "Negen seizoenen. Negen jaar van het redden van Central City, waarin we het publiek meegenomen hebben op een reis vol hart, humor en spektakel."
Bron: CBM

Lees meer over: The Flash, Arrowverse, The CW, grant gustin, eric wallace

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws