3 geweldige Netflix-series om naar uit te kijken!

3 geweldige Netflix-series om naar uit te kijken!

In 2023 komen er weer een paar topseries naar de grote streamingdienst.

Mitchell van Vuren, 3 augustus 2022 07:58

Series zijn altijd de hoeksteen gebleven voor de populariteit van Netflix, waarvan het recente succes van Stranger Things een goed voorbeeld is. De komende tijd lijkt Netflix weer flink nadruk hierop te leggen, en neemt steeds verdere stappen om ook anime serieus te gaan nemen.
Hieronder zetten we drie series op een rijtje, die je in de gaten moet blijven houden.

1. Avatar: The Last Airbender (Live-Action)
Netflix is druk bezig met meerdere populaire animeseries te verfilmen, zoals eerder al is gebeurd met Cowboy Bebop en Death Note. Nu is de geliefde kinderserie Avatar: The Last Airbender aan de beurt.

Na creatieve geschillen zijn de originele makers van de serie helaas niet meer verbonden aan de productie, maar de nieuwe makers lijken dit goed te willen maken met een flink budget van 15 miljoen dollar per seizoen. Laten we hopen dat de serie niet dezelfde kant op zal gaan als de geflopte liveaction remake uit 2010…

2. The Fall of the House of Usher
Regisseur Mike Flanagan heeft bij Netflix al naam gemaakt na twee veelgeprezen horrorseries te hebben opgeleverd, genaamd The Haunting Of Hill House en Midnight Mass.

Zijn volgende project wordt The Fall of the House of Usher met veel bekende namen erin. Verwacht wordt dat in de horrorserie Henry Thomas, Rahul Kohli en Carla Gugino te zien zullen zijn, evenals Mark Hamill en Willa Fitzgerald.

3. The Brothers Sun
Na het verbazende succes van Michelle Yeoh in Everything Everywhere All At Once keert zij nu terug in de Netflix-serie The Brothers Sun. Met een volledig Aziatische cast lijkt de streamingdienst ook een nieuw soort publiek aan te spreken.

In de serie zal Yeoh de moeder spelen van een Taiwanese gangster, die terugkeert naar huis na de moord van zijn vader. Yeoh's twee zonen in de show worden gespeeld door Sam Song Li (Bruce Sun) en Justin Chien (Charles Sun).

Bron: -

Lees meer over: netflix, series, brothers sun, avatar the last airbender, The Fall of the House of Usher

Populair nieuws